Woodstone Almere (Geen e-voucher)

Dinerbon Almere Woodstone Almere (Geen e-voucher)
Adres
Belfort 13
1315VA Almere
Telefoon
036 3030310
Dinerbon Almere Woodstone Almere (Geen e-voucher)
Dinerbon Almere Woodstone Almere (Geen e-voucher)
Dinerbon Almere Woodstone Almere (Geen e-voucher)
Dinerbon Almere Woodstone Almere (Geen e-voucher)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers

Ben je op zoek naar een sfeervol restaurant in Almere waar je lekker kunt lunchen of dineren? Bezoek dan Woodstone Pizza & Wine. Het restaurant bevindt zich op het leukste plein van Almere en is dagelijks geopend van 12:00 tot 23:00. Of je nu wilt komen lunchen, even een glas wijn of ander drankje wilt drinken of uitgebreid wilt dineren. Bij Woodstone Pizza & Wine is het allemaal mogelijk.

Woodstone Pizza & Wine begon met een liefdesverhaal. Eigenaresse Penny Vos werkte toen ze net getrouwd was in Engeland. Daardoor zag ze haar man Oscar maar één keer in de zes weken. Deze weekenden begonnen eigenlijk altijd met pizza en wijn. Met goed gezelschap heb je niet veel nodig. Met een pizza en goed glas wijn kun je voor een klein prijsje een fantastische avond hebben. Dat is dan ook het principe waarop Woodstone Pizza & Wine gebaseerd is.

Wil je komen lunchen bij Woodstone? Dan kun je tussen 12:00 en 16:00 Italiaanse tapas bestellen. Dit zijn kleine gerechtjes zoals knoflookbrood, caprese salade, parmaham of een kleine pizza. Ideaal om te delen met je tafelgenoten. Daarnaast kun je ook belegde broodjes en verschillende pizza’s bestellen. Ook handig voor mensen met dieetwensen of allergieën: op de menukaart staat altijd aangegeven of gerechten vegetarisch, vegan of glutenvrij zijn.

Kom je bij Woodstone dineren? Dan kun je jouw diner beginnen met overheerlijke voorgerechten. Bestel een glas wijn uit het uitgebreide wijnassortiment en bestel knoflookbrood, olijven of calamari. Bij Woodstone Pizza & Wine draait het natuurlijk om de pizza’s. De menukaart biedt veel verschillende opties. Zo zijn er onder de naam pizza classico klassiekers zoals de margherita en americano. Wil je wat creatievere combinaties op jouw pizza? Kijk dan bij pizza culinaro. Deze worden belegd met ingrediënten als zoete aardappel, burrata en truffel. Eet je liever pasta of een salade? Dan zijn er ook veel verschillende gerechten waar je uit kunt kiezen. Goed om te weten is dat alle pizza’s en pasta’s ook glutenvrij gemaakt kunnen worden.

Kom je binnenkort genieten van overheerlijke pizza en wijn bij Woodstone Pizza & wijn? Vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen. Met de dinerbon en dinerchque kun je jouw diner namelijk afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10