Moellies (Alleen voor Diner te gebruiken)

Dinerbon Dronten Moellies (Alleen voor Diner te gebruiken)
Adres
Havenplein 2
8254 KJ Dronten
Telefoon
0321-336040
Dinerbon Dronten Moellies (Alleen voor Diner te gebruiken)

Let op: U kan uw cadeaukaart hier alleen besteden voor Diner. 

Restaurant Moellies is een gezellige horecagelegenheid welke gelegen is in het midden van winkelcentrum Suydersee in Dronten. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kunt u in het restaurant terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch, diner en natuurlijk ook om gezellig te borrelen met vrienden en familie. Alle geserveerde gerechten worden zoveel mogelijk bereid met biologische streekproducten.

Streekproducten

“Proef de Aandacht” is het motto van Moellies. Dit motto komt terug in diverse aspecten van dit restaurant. De koks bereiden uw maaltijden met de beste natuurlijke streekproducten en gaan met veel liefde voor u in de keuken aan de slag. Zo wordt er geen gebruik gemaakt van producten waarin E-nummers zijn verwerkt. Hierdoor kunt u kiezen van vers bereide vruchtensappen en boerenijs van De Pionier. Voor de thee is er gekozen om gebruik te maken van onthard water, waardoor de smaak van de thee nog meer tot zijn recht komt.

Klantvriendelijk

Naast het bieden van de beste en lekkerste gerechten, vindt Moellies het ook erg belangrijk dat gasten klantvriendelijk worden benaderd. Gasten worden ontvangen in een goede en ontspannen sfeer en kunnen gebruik maken van de extra service die dit restaurant biedt. Moellies maakt gebruik van een eigen klantenkaart. Al jaren maken zij gebruik van de Cashback Card van Lyoness. Iedere keer dat klanten deze kaart gebruiken, wordt er een percentage van het aankoopbedrag teruggestort op de kaart! Daarnaast is het damestoilet voorzien van een babyverschoontafel en is er voor de kinderen een passende speelhoek ingericht. Bij uw kopje koffie of thee kunt u gebruik maken van de kranten en tijdschriften die worden aangeboden. Tevens beschikt het restaurant overeen bagageruimte, waar u tijdelijk uw boodschappen in kunt opbergen.

Geef een diner cadeau!

Naast de Cashback Card van Moellies is het ook mogelijk om een dinercheque en dinerbon te kopen en cadeau te geven aan een familielid of vriend. Het restaurant is iedere week van maandag tot en met zaterdag geopend en tijdens alle koopzondagen. Kijk voor de openingstijden op de website van het restaurant. Kom snel eten bij restaurant Moellies in Dronten en verzilver uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10