Hai Yan Palace (Alleen inleverbaar voor Diner)

Dinerbon Swifterbant Hai Yan Palace (Alleen inleverbaar voor Diner)
Adres
De Zoom 4
8255AC Swifterbant
Telefoon
0321 323727
Dinerbon Swifterbant Hai Yan Palace (Alleen inleverbaar voor Diner)
Dinerbon Swifterbant Hai Yan Palace (Alleen inleverbaar voor Diner)

Cadeaukaart niet besteedbaar bij Afhaal. 

Restaurant Hai Yan Place is hét Chinese restaurant van Swifterbant en is daar gevestigd aan De Zoom 4. Het is zowel lokaal als regionaal een erg populaire eetgelegenheid waar je dankzij het aanwezige terras ook de mogelijkheid hebt om lekker buiten te eten en te drinken als de Nederlandse weersomstandigheden dat toelaten. Het restaurant is elke dinsdag gesloten, tenzij dinsdag een nationale feestdag is. Verder zijn de openingstijden op maandag, woensdag en donderdag van half 4 ‘s middags tot half 10 ‘s avonds. Van vrijdag tot en met zondag én op feestdagen zijn de deuren van Hai Yan Palace open van 12 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds. Vanwege de grote populariteit van het etablissement wordt sterk aangeraden om vooraf te reserveren. De uitbaters stellen het erg op prijs als je bij die reservering tevens duidelijk maakt dat je er het saldo van een dinerbon of dinercheque komt besteden.

Uiteraard bevat de menukaart van Hai Yan Palace tal van heerlijke Chinese gerechten, maar ook liefhebbers van de Cantonese keuken zijn bij dit restaurant zonder meer aan het juiste adres. Het restaurant is ook specialist in het verzorgen van overheerlijke rijsttafels, waarbij je keuze hebt uit 2, 3 of desgewenst zelfs 4 gangen. In alle gevallen zul je aangenaam verrast zijn over de hoge kwaliteit en service en het uiterst vriendelijke en behulpzame personeel van Hai Yan Palace. Ben of word je een van de vaste gasten van dit restaurant, maak dan vooral gebruik van de unieke spaaracties. Bij elke 10 euro die je er besteedt krijg je namelijk 1 stempel op je spaarkaart en zodra die kaart vol is wordt er 10 euro in mindering gebracht op je eerstvolgende afrekening.

De zaterdagavonden staan bij Hai Yan Palace standaard in het teken van een lopend buffet waarbij je van 5 uur ‘s middags tot 8 uur ‘s avonds voor een vaste lage totaalprijs onbeperkt van alle beschikbare gerechten – waaronder ook sushi – kunt smikkelen. Is het aan het eind van een gezellige avond bij Hai Yan Palace tijd geworden om de rekening te betalen, dan kun je daarvoor (deels) het tegoed van je dinercheque of dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10