Cheung Kwong

Dinerbon Franeker Cheung Kwong
Adres
Zilverstraat 3-5
8801KA Franeker
Telefoon
0517 394098
Dinerbon Franeker Cheung Kwong
Dinerbon Franeker Cheung Kwong
Dinerbon Franeker Cheung Kwong
Dinerbon Franeker Cheung Kwong

Grand Restaurant Cheung Kwong is al vele tientallen jaren een begrip in en om Franeker. Een eetgelegenheid die zolang in bedrijf blijft bereikt dit eigenlijk alleen maar door aan haar gasten topkwaliteit te bieden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit aan de Zilverstraat 3-5 gevestigde Chinees-Indische specialiteitenrestaurant tot de top 5 van Nederland behoort. De inrichting van het etablissement is gezellig en stijlvol en wordt op tal van punten gekenmerkt door typisch Chinese versierselen. Cheung Kwong is elke dag van de week geopend. Van maandag tot en met vrijdag kun je er terecht van half 5 ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds en op zaterdag, zondag en nationale feestdagen van 12 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds. Het restaurant beschikt ook over een bezorgservice zodat je thuis van de lekkernijen van Cheung Kwong kunt genieten. Als je echter voor die optie kiest kun je de bezorger NIET met het saldo van je dinerbon of dinercheque betalen.

De menukaart van dit restaurant laat je kennismaken met de rijke en gevarieerde Oosterse keuken, waarbij onder meer ook de Kantonese en Szechuanese keuken in de culinaire schijnwerpers worden gezet. Vanzelfsprekend is het mogelijk om bij Cheung Kwong a la carte keuzes te maken uit talloze verschillende smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten, zodat je je eigen meergangendiner samen kunt stellen. Je kunt je smulfestijn bijvoorbeeld van start laten gaan met een van de 10 verschillende soorten soep of in plaats daarvan kiezen voor loempia, kroepoek of saté als voorgerecht. Geen zin om uitgebreid te kiezen? Ga dan voor een Chinese, Indische of Kantonese rijsttafel of geef gewoon de smakelijke touwtjes helemaal uit handen en laat je verrassen met een menu van de chef-kok. Als je extra veel waar voor je geld verlangt doe je er verstandig aan om het restaurant op zaterdag, zondag of een nationale feestdag te bezoeken, want dan biedt men gasten een all you can eat buffet aan waarbij je voor een vast bedrag per persoon zoveel mag eten als je maag aankan.

Het (deels) betalen van je rekening bij Cheung Kwong doe je natuurlijk gewoon met het saldo van je dinercheque of je dinerbon .

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10