Xin Hua

Dinerbon Harlingen Xin Hua
Adres
Grote Bredeplaats 2
8861BB Harlingen
Telefoon
0517 41 57 81
Dinerbon Harlingen Xin Hua
Dinerbon Harlingen Xin Hua

U heeft nu de mogelijkheid om het mooie Harlingen culinair te gaan verkennen met uw dinerbon. Harlingen is een van de Friese steden van de Elfstedentocht en de haven van dit stadje is de belangrijkste haven van de provincie. Met name in de zomer is het in Harlingen dan ook gezellig druk met zeilers en andere watersporters die de stad opzoeken in de vakantie. Aan de Grote Bredeplaats in dit nautische stadje vindt u restaurant Xin-Hua, waar uw culinaire ontdekkingstocht kan beginnen! U bent bij Xin-Hua namelijk van harte welkom om met uw dinercheque te komen genieten van alle heerlijkheden van de chef.

Xin-Hua is, zoals de naam al verraadt, een Chinees-Indisch specialiteitenrestaurant. Het restaurant is gevestigd in een mooi wit hoekpand en van binnen knus en gezellig ingericht. U kunt bij Xin-Hua komen genieten van de lekkerste Chinese en Indische rijsttafels en van verschillende menu’s, zoals het Shang Hai Seafood Menu, dat bestaat uit een voorgerecht van Gamba’s met rode pepers en knoflook, gevolgd door een soep van krab, garnalen en een scheutje brandy. Als hoofdgerecht kunt u genieten van gepaneerde grote garnalen met verse ananas in zoetzure saus, gepaneerde visfilet in pikante zoete saus en fijngesneden garnalen en kipfilet bereid in een traditionele Tong Koe.

Kom zelf de variëteit aan smaken ontdekken die de Chinees-Indische cuisine rijk is en geniet van de lekkerste specialiteiten in goed gezelschap. Uw dinercheque is bij Xin-Hua net zo welkom als u zelf, dus vergeet deze bij uw bezoek niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10