Lunchroom Lekkerzzz

Dinerbon Heerenveen Lunchroom Lekkerzzz
Adres
Dracht 27
8442 BK Heerenveen
Telefoon
0513 640078
Dinerbon Heerenveen Lunchroom Lekkerzzz
Dinerbon Heerenveen Lunchroom Lekkerzzz
Dinerbon Heerenveen Lunchroom Lekkerzzz

De Friese stad Heerenveen is absoluut een bezoek waard. Wanneer je na een dagje Heerenveen honger hebt gekregen, zorg dan dat je je Dinerbon paraat hebt. Deze kun je bijvoorbeeld inleveren in het centrum van Heerenveen bij Lekkerzzz. Lekkerzzz is een lunchroom waar je gezellig een kop koffie kunt drinken, uitgebreid kunt lunchen of waar je op het terras kunt genieten van de zon en een borrel met een hapje. Daarnaast kun je ook voor een feestje thuis bij Lekkerzzz terecht om de catering te verzorgen, maar je kunt je Dinercheque ook gebruiken om een feestje bij Lekkerzzz te laten organiseren.

Lekker lunchen bij Lekkerzzz

Vanaf 10:00 uur kun je bij Lekkerzzz terecht voor de lunch. Je krijgt hierbij een uitgebreide lunchkaart, dus je kunt je Dinerbon zeker goed besteden. Wil je iets kleins eten? Of heb je juist enorme trek? Het kan allemaal voor de lunch bij Lekkerzzz. Zo heb je een grote keuze uit verschillende soorten belegde broodjes. Of het nu een broodje gezond is, een broodje saté of een broodje Hawaï, voor vrijwel elk belegd broodje kun je bij Lekkerzzz terecht. Bij je broodje kun je voor een heel klein bedrag een mandje met friet en mayonaise bestellen. Maar je kunt ook uitgebreider lunchen door een plate te nemen met bijvoorbeeld een gehaktbal, hamburger of een schnitzel. Een lekkere soep is ook mogelijk. Ga je met de kinderen bij Lekkerzzz lunchen, dan zijn er ook diverse kindermenu's en zelfs pannenkoeken. De lunchkaart kent tevens allerlei lekkere hapjes voor bij de koffie, de borrel of bij een high tea.

Catering van Lekkerzzz

Heb jij thuis een feestje te vieren? Verzorg je gasten dan ook goed en huur de catering van Lekkerzzz in. Lekkerzzz biedt een keur aan mogelijkheden voor catering aan het kan nog bij je thuisgebracht worden ook. Enkele cateringvormen zijn: koffietafel, Chinees buffet, stamppot buffet, Hollandse hapjes, luxe hapjes of het leveren van luxe belegde broodjes of een bedrijven catering.

Feestje buitenshuis te vieren?

Wil je je feestje buitenshuis vieren? Laat je gehele feestje dan door Lekkerzzz regelen. Van begin tot eind wordt alles dan in de puntjes geregeld. Je hoeft niet meer achter een locatie aan, uitnodigingen worden verstuurd en buffet geregeld. Met je Dinercheque zorgt Lekkerzzz voor een zeer geslaagd feestje waar lang over nagepraat zal worden.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10