Restaurant De Sultan

Dinerbon Heerenveen Restaurant De Sultan
Adres
Breedpad 3
8442AA Heerenveen
Telefoon
0513 622640
Dinerbon Heerenveen Restaurant De Sultan

Waan je in de culinaire wereld van de rijken en de mensen met aanzien door een bezoek te brengen aan De Sultan aan het Breedpad 3 in Heerenveen. Het restaurant, dat gespecialiseerd is in mediterrane en Midden-Oosterse gerechten zal je met alle egards ontvangen, waardoor je sterk de indruk krijgt dat je de sultan in hoogst eigen persoon bent. In de inrichting van het etablissement overheersen vooral donkere tinten, die afgewisseld worden met streekgebonden decoraties, waardoor een warme, huiselijke ambiance ontstaat. Die streekgebondenheid wordt nog eens extra ondersteund door het vriendelijke personeel van De Sultan, dat je tijdens je verblijf in traditionele klederdracht zal bedienen. Op maandag is dit horecabedrijf gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er van 5 uur ‘s middags tot half 11 ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

Voor het bereiden van de verschillende gerechten maakt de keukenbrigade van De Sultan hoofdzakelijk gebruik van twee verschillende warmtebronnen. In de keuken staat naast een traditionele pizzaoven namelijk ook een zogenoemde ocakbasi. Dat is een authentieke Turkse houtskool barbecue die tijdens het garingsproces een unieke smaak geeft aan de gerechten die uiteindelijk aan je geserveerd worden. Voor wat betreft dineren bij De Sultan word je tijdens 3 – of als je dat wenst zelfs meer – gangen heerlijk culinair in de watten gelegd. Als voorgerecht kun je onder meer kiezen voor anatolische linzensoep of icli kofte (gehaktballetjes met een bulgurkorstje), terwijl voor het hoofdgerecht onder meer tavuk izgara (gegrilde gemarineerde kip) en kuzu pirzola (gegrilde lamskotoletjes) op de menukaart prijken. Het is overigens ook mogelijk om bij De Sultan van vegetarische gerechten te smullen. Vind je het lastig om een keuze uit het grote aanbod te maken? Ga dan voor een van de tapasopties, zodat je in de loop van de avond met meerdere verschillende smaken kennis kunt maken.

Als je avondje eten en drinken tot een aangenaam einde is gekomen en het tijd wordt om de rekening voor al je genuttigde consumpties aan De Sultan te betalen, dan kun je daar natuurlijk zonder problemen deels of volledig het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10