De jongens van Joure

Dinerbon Joure De jongens van Joure
Adres
De Merk 13
8501AN Joure
Telefoon
0513 410 014
Dinerbon Joure De jongens van Joure

De Jongens van Joure is gevestigd in een statig oud pand aan de Merk 13 in Joure. Die statige indruk krijg je overigens niet alleen als je voor het gebouw staat, maar ook als je er binnen stapt. Het etablissement ademt een sfeer van historische luxe uit die vermengd wordt met moderne accenten. Het restaurant beschikt ook over een afgeschermd straatterras waar het op dagen met mooi weer ronduit aangenaam is. Vanaf het terras heb je zijdelings zicht op de Merk waar volop ruimte beschikbaar is om gratis je auto te parkeren. Uitbaters Sil en Ben – de jongens van Joure – doen samen met de overige personeelsleden hun uiterste best om het je in culinair opzicht helemaal naar de zin te maken. Het restaurant is op zondag en maandag van 4 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds geopend en van dinsdag tot en met zaterdag kun je er van 11 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

De chef-kok van De Jongens van Joure zweert tijdens het bereiden van alle heerlijke gerechten die op de menukaart staan bij verse ingrediënten. Een menukaart die mede vanwege de hoge eisen die aan de geserveerde eindproducten worden gesteld door het jaar heen een aantal malen wordt aangepast omdat bepaalde seizoensproducten gewoonweg niet het hele jaar écht vers ingekocht kunnen worden. Als het even kan blijven de lijnen bij dit horecabedrijf sowieso zo kort mogelijk. Zo wordt er vlees en eieren rechtstreeks van boerderijen in de buurt afgenomen en zorgt een plaatselijke ambachtelijke bakker voor het dagverse brood. Dat brood wordt onder meer tijdens de lunch geserveerd als gasten bijvoorbeeld van een broodje carpaccio of een tosti ham/kaas willen smikkelen. Voor wat betreft het diner biedt De Jongens van Joure je volop keuze uit tal van overheerlijke voor-, hoofd- en nagerechten, terwijl er voor de jonge smulpaapjes speciale kindermenu’s kunnen worden besteld.

Kortom, De Jongens van Joure is een restaurant waar jong en oud heerlijk kan eten en drinken. Prettige bijkomstigheid is dat men er gewoon de dinercheque en de dinerbon accepteert, zodat je er je rekening (deels) met het beschikbare tegoed kunt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10