De Burgemeester van Napels

Dinerbon Leeuwarden De Burgemeester van Napels
Adres
Ruiterskwartier 115
8911 BS Leeuwarden
Telefoon
058 2027272
Dinerbon Leeuwarden De Burgemeester van Napels
Dinerbon Leeuwarden De Burgemeester van Napels
Dinerbon Leeuwarden De Burgemeester van Napels

Geniet van heerlijke pizza’s uit de eigen oven van De Burgemeester van Napels in Leeuwarden

Geniet je met je dinerbon binnenkort van een pizza margherita, een pizza romana, een pizza salame of een pizza calzone? Het is allemaal mogelijk bij De Burgemeester van Napels in Leeuwarden. Bij De Burgemeester van Napels in Leeuwarden werken ze met veel liefde en passie voor het vak. Er worden mooie en verse producten gebruikt en voor zowel de grotere groepen als de kleinere groepen is er altijd wel een tafeltje vrij. Wil je echter zeker weten dat je plaats kunt nemen in het restaurant, dan is het verstandig om even te reserveren.

Bij De Burgemeester van Napels in Leeuwarden worden Napolitaanse pizza’s gemaakt

Bij De Burgemeester van Napels in Leeuwarden worden Napolitaanse pizza’s gemaakt. Wat dit precies betekend? Om dit soort pizza te kunnen maken, moet het gerecht aan bepaalde regels voldoen en gebakken worden in een houtoven. Ook mag het deeg niet dikker zijn dan 3 mm en het deeg moet te allen tijde met de hand zijn gerold. De pizza’s worden 11 tot 12 minuten gebakken op een stand van 450º C. Waan je voor even in het echt Italië en breng met je dinerbon en bezoek aan De Burgemeester van Napels in Leeuwarden

Verschillende salades, antipasti en pasta’s bij De Burgemeester van Napels in Leeuwarden

Bij De Burgemeester van Napels in Leeuwarden kun je natuurlijk ook terecht voor diverse salades, antipasti en pasta’s. Of je voorkeur nu uitgaat naar een gerecht met vis, een gerecht met vlees of een vegetarisch gerecht, bij De Burgemeester van Napels in Leeuwarden is het allemaal mogelijk. Twijfel niet langer en kom gezellig eens langs met de dinercheque. Het restaurant is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 11:00 uur - 22:00 uur en op zondag tussen 15:00 uur - 22:00 uur. Op welke dag breng jij en bezoek met je dinercheque?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10