Keukencafé TOTT

Dinerbon Leeuwarden Keukencafé TOTT
Adres
Grote Hoogstraat 30
8911HB Leeuwarden
Telefoon
058 2898192
Dinerbon Leeuwarden Keukencafé TOTT
Dinerbon Leeuwarden Keukencafé TOTT

Keukencafé TOTT vind je aan de Grote Hoogstraat 30 in het centrum van Leeuwarden. TOTT in de naam van het etablissement is in dit geval de afkorting van het Engelse ‘talk of the town’. Spraakmakend is het kleine restaurant zeker, En dan met name onder hen die van saté houden, want naar eigen zeggen maakt TOTT de beste saté van het noorden. De inrichting van deze eetgelegenheid is weliswaar ietwat compact, maar daarentegen ook heel erg gezellig. Wil je er zeker van zijn dat er een tafeltje voor je beschikbaar is als je bij TOTT wilt gaan eten, dan is het verstandig om tijdig te reserveren zodat eventuele teleurstellingen worden voorkomen. Het keukencafé is iedere maandag gesloten. Op alle andere openingsdagen kun je er vanaf 4 uur ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht. De keuken sluit op alle openingsdagen om half 10 ’s avonds, maar dat is geen aanleiding om dan al meteen je biezen te pakken. Je kunt namelijk op je gemak minstens tot middernacht na blijven tafelen.

Het spreekt eigenlijk voor zich dat TOTT je meer lekkers te bieden heeft dan alleen maar de op de houtskoolgrill bereide saté. Je kunt er namelijk van een ruim aanbod aan overheerlijke voor-, hoofd- en nagerechten genieten, waarbij eigenlijk niet echt een keuken uit een specifiek land de hoofdrol speelt. Je kunt er gwoon kennismaken met lekkernijen uit allerlei verschillende wereldwijde windstreken. Zo tref je op de menukaart onder meer Turks brood met oosters kruidenboter en dim sum met Kimchi-kool als smakelijke voorgerechten aan en heb je voor wat het nagerecht onder andere keuze uit spekkoek en grilled pineapple. Bij het hoofdgerecht draait het echter vooral om de befaamde saté van het huis, die in zowel vlees- als visvarianten aan je geserveerd kan worden. Wil je je smaakpapillen tijdens een bezoek aan dit restaurant kennis laten maken met een reeks aan unieke smaaksensaties? Kies dan voor de chef’s special of het TOTT surprisemenu.

Als je aan het einde van je avondje heerlijk smullen bij Keukencafé TOTT de rekening voor al je verorberde lekkernijen moet gaan betalen, kun je daar vanzelfsprekend (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10