Proeflokaal Wouters

Dinerbon Leeuwarden Proeflokaal Wouters
Adres
Sophialaan 5
8911 AE Leeuwarden
Telefoon
058 2133668
Dinerbon Leeuwarden Proeflokaal Wouters
Dinerbon Leeuwarden Proeflokaal Wouters
Dinerbon Leeuwarden Proeflokaal Wouters

Proeflokaal Wouters,

Gelegen aan de rand van Leeuwarden tegenover het Centraal Station, dus makkelijk bereikbaar. Het statige pand is voorzien van een grote serre, zodat je ook in de winter maanden kunt genieten van een lekker kopje koffie met gebak, terwijl je geniet van de fontein van kunstenaar Jaume Plensa en de reizigers die aan je voorbijtrekken. ‘s Zomers ga je natuurlijk op het terras zitten. Het restaurant beschikt ook over een klassieke gelagkamer; je voelt je even in andere tijden. Hier is het heerlijk vertoeven met een kop koffie of een pilsje. Een echte pleisterplaats. Je kunt er terecht voor lunch, borrel en diner. Ben je in het bezit van een dinerbon of dinercheque? Daar kun je hier mee betalen.

Op je gemak bij Proeflokaal Wouters

Het proeflokaal heeft een kleine en een grote kaart. Er is dus voor iedereen genoeg te kiezen. De lunch wordt geserveerd vanaf 10.30 uur tot 17.00 uur. Je hebt de keuzen uit tosti’s, broodjes, soepen en salades, maar je kunt ook kiezen voor het voordelige weekmenu. Vanaf 17.00 uur kun je genieten van een borrel met diverse heerlijke borrelhapjes. De dinerkaart is compleet met vlees, vis en vegetarische gerechten. Het rundvlees is afkomstig van het Frysk Black Angus van het Friese platteland. De bediening bij Proeflokaal Wouters laat niets te wensen over: correct en vriendelijk. Net als de prijzen overigens. Maak je gebruik van de dinerbon of dinercheque? Dan wordt ook het afrekenen een feestje.

Feesten en partijen bij Proeflokaal Wouters

Het proeflokaal is een sfeervolle locatie voor een familiefeest, bruiloft, receptie of jubileum. Er is een grote zaal en een kleine zaal beschikbaar. De grote zaal beschikt tevens over een bar. Meer weten? Neem dan even contact op: 058 - 213 36 68. Ook voor vergaderingen en zaken meetings kunnen de zalen worden besproken. Er zijn audiovisuele middelen beschikbaar, waarvan gebruik kan worden gemaakt. Proeflokaal Wouters is gelegen aan de Sophialaan 5 in Leeuwarden. Een goede plek om even op de trein te wachten of uit te rusten na een lange reis.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10