Barbecuerestaurant 't Vuurspoor

Dinerbon Andelst Barbecuerestaurant 't Vuurspoor
Adres
Wageningsestraat 35b
6673DB Andelst
Telefoon
0488 455040
Dinerbon Andelst Barbecuerestaurant 't Vuurspoor
Dinerbon Andelst Barbecuerestaurant 't Vuurspoor
Dinerbon Andelst Barbecuerestaurant 't Vuurspoor

Barbecuerestaurant ’t Vuurspoor in het oude veilinggebouw

Barbecuerestaurant ’t Vuurspoor is gevestigd in het oude veilinggebouw, recht tegenover het station Zetten / Andelst. Met je dinerbon heb je in dit restaurant de mogelijkheid om lekker te gourmetten, te grillen, om lekker te bakken en natuurlijk om te barbecueën op houtskool, gas of glasgrill. Dit doe je allemaal binnen, in een gezellige ambiance. Hierdoor ben je niet langer afhankelijk van het weer en met zowel grote groepen als kleine groepen kun je uitstekend met de dinercheque terecht bij Barbecuerestaurant ’t Vuurspoor. Met wie kom jij binnenkort een keer langs in Andelst.

Een tafel bij Barbecuerestaurant ’t Vuurspoor is de hele avond beschikbaar voor jou en je gezelschap

Boek je met je dinerbon een tafel bij Barbecuerestaurant ’t Vuurspoor, dan weet je zeker dat deze de hele avond beschikbaar is voor jou en je gezelschap. Je kunt hier dus rustig drinken en eten, zonder dat je op jouw horloge hoeft te letten. Er is ruimte voor twee personen, maar Barbecuerestaurant ’t Vuurspoor heeft ook tafels beschikbaar voor vier, zeven tot zelfs zeventig gasten. Het restaurant is erg kleinschalig en biedt in totaal 11 tafels. Van tevoren reserveren is daarom wel aan te raden.

Barbecue binnen op echt houtskool bij Barbecuerestaurant ’t Vuurspoor

Een barbecue op gas is uiteraard makkelijk en lekker, maar niets gaat boven de geur van brandend hout. Het vlees krijgt net even wat extra smaak en het is vooral heel erg gezellig. Daarom heb je de mogelijkheid bij Barbecuerestaurant ’t Vuurspoor om op echt houtskool te grillen. Geniet van een bourgondisch buffet en kies uit verschillende soorten vlees. Uiteraard ontbreekt een soepje ook niet, net zoals het stokbrood, de sauzen, de kruidenboter en de frietjes. Probeer je binnenkort dit leuke concept met de dinercheque uit bij Barbecuerestaurant ’t Vuurspoor?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10