BAS Beers and Steaks

Dinerbon Barneveld BAS Beers and Steaks
Adres
Raadhuisplein 4
3771 ER Barneveld
Telefoon
0342490969
Dinerbon Barneveld BAS Beers and Steaks
Dinerbon Barneveld BAS Beers and Steaks
Dinerbon Barneveld BAS Beers and Steaks

BAS Beers & Steaks is een nieuw en eigenzinnig concept in Barneveld. Ze doen niet mee met de trend van luxe gerechten en poespas. BAS gaat terug naar de basis: pure gerechten en geen moeilijke bereidingen. Comfort food ten top! Kom dus gauw kennis maken met BAS Beers & Steaks en kom langs met uw Dinerbon. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag.

Bent u een echte liefhebber van een sappig stukje vlees? Dan zit u met de Dinercheque helemaal goed bij BAS Beers & Steaks. U vindt er de lekkerste biefstuk van Barneveld, met liefde bereid op een Braziliaanse grill. Diervriendelijke en biologische producten staan centraal. En dit proeft u! Ga bijvoorbeeld voor de heerlijke Cote du Buoeff van 1000 gram voor twee personen, met gebeukte aardappelen en groenten. Of is de combinatie van pulled porc, ribs, chicken wings en verse gerookte worst meer uw ding? Bij BAS Beers & Steaks draait alles om goed vlees, maar u kunt ook kiezen voor een lekker stukje vis of een vegetarisch gerecht. BAS Beers & Steaks heeft veel ruimte, dus u kunt er ook met al uw vrienden of familie komen eten. Zo is het restaurant toegankelijk voor iedereen! Neem ook gerust uw Dinerbon mee.

BAS Beers & Steaks beschikt ook over een aansluitende serre, voorzien van haarden en verwarmde banken. Hier kunt u dus alle jaargetijden terecht voor een hapje en drankje! Ze hebben ook een comfortabele whiskylounge met heerlijke banken om in weg te zakken. BAS Beers & Steaks is dus een leuke locatie voor ieder moment. Kom dus gauw langs met uw Dinercheque om het zelf te ervaren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10