BAS Beers and Steaks

Dinerbon Barneveld BAS Beers and Steaks
Adres
Raadhuisplein 4
3771 ER Barneveld
Telefoon
0342-490969
Dinerbon Barneveld BAS Beers and Steaks
Dinerbon Barneveld BAS Beers and Steaks
Dinerbon Barneveld BAS Beers and Steaks

Bent u met uw Dinerbon op zoek naar een leuke locatie in het centrum van Barneveld? Kijk dan niet verder dan BAS Beers and Steaks. In dit sfeervolle café kunt u genieten van lunch, borrel en diner. De inrichting kan omschreven worden als een kruising tussen een Engelse pub en de ‘Moulin Rouge’. Het resultaat is in ieder geval uiterst sfeervol en in onze ambiance zult u zich ongetwijfeld snel op uw gemak voelen. Bij BAS Beers and Steaks zijn we namelijk gespecialiseerd in het in de watten leggen van onze gasten. Wij zijn verzot op bewust en duurzaam ondernemen en in onze keuken koken wij dan ook voornamelijk met biologische, eerlijke producten. Iets dat onze gasten natuurlijk alleen maar ten goede komt.

Met uw Dinercheque bent u altijd welkom bij BAS Beers and Steaks. Heeft u zin om tijdens de pauze, uit school of voor de avonddienst te genieten van een heerlijk broodje? Kom dan gerust naar BAS Beers and Steaks. Onze lunchkaart is uitgebreid en staat vol met allerlei zelfbedachte lunchgerechtjes. Probeer bijvoorbeeld de ‘Babbel Happaz’, kleine hapjes met vis, vlees of groenten. Ideaal voor een ontspannen lunch! Later op de avond is het uiteraard ook goed toeven bij Babbel. Lekker borrelen met een aansluitend diner bijvoorbeeld. Wij besteden bij het bereiden van onze gerechten veel aandacht aan onze ingrediënten. Wij kiezen daarbij altijd voor de smaak. Ook vinden wij het heerlijk om met seizoensproducten te koken. Onze kaart verandert dan ook elk seizoen, zodat u periodiek van seizoensgebonden heerlijkheden kunt genieten.

U hoort het al, voor een lunch, borrel of diner op een sfeervolle plek in hartje Barneveld moet u met uw Dinerbon bij BAS Beers and Steaks zijn. Wij hopen u dan ook binnenkort een keer te mogen verwelkomen in ons café!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.9/10
97% beveelt ons aan