Herberg Eetcafe de Zwaan

Dinerbon Hedel Herberg Eetcafe de Zwaan
Adres
Voorstraat 8
5321GH Hedel
Telefoon
073 599 5454
Dinerbon Hedel Herberg Eetcafe de Zwaan
Dinerbon Hedel Herberg Eetcafe de Zwaan

De leukste feesten vier je met je dinercheque bij Herberg Eetcafe de Zwaan in Hedel

De leukste feesten vier je met je dinercheque bij Herberg Eetcafe de Zwaan in Hedel. Staat er een bedrijfsfeest op de planning, een jubileum, een communie of een verjaardag? Laat het weten aan het personeel van Herberg Eetcafe de Zwaan in Hedel. Er wordt in alle gevallen graag met je meegedacht en je ontvang altijd een passend voorstel voor jouw feest.

Kies voor een High Tea of een Low Beer bij Herberg Eetcafe de Zwaan in Hedel

Kom je liever in de middag of namiddag langs bij Herberg Eetcafe de Zwaan in Hedel? Geen probleem! Maak op tijd een reservering met je dinerbon en kies bijvoorbeeld voor een High Tea of een Low Beer. Je geniet van allerlei lekkere hapjes en drankjes en voor zowel kleine groepen als grote groepen zijn er voldoende mogelijkheden. Heeft er iemand in je gezelschap een bepaalde dieetwens of een allergie, geef dit vooral door aan het personeel van Herberg Eetcafe de Zwaan in Hedel. Ze houden graag rekening met jouw eetwensen.

Kom zes dagen per week langs bij Herberg Eetcafe de Zwaan in Hedel

Herberg Eetcafe de Zwaan in Hedel is van maandag tot en met zaterdag voor je geopend. Op welke dag kom je het liefste langs met je partner, met vrienden, met het gezin of met collega’s? Herberg Eetcafe de Zwaan in Hedel is van zondag tot en met donderdag geopend tussen 11:00 uur en 22:00 uur. Op maandag is het restaurant geopend tot 16:00 uur en op vrijdag en zaterdag is het restaurant langer geopend tot 01:30 uur. Kom je op een doordeweekse dag of in het weekend langs met de dinerbon?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10