Hotel Herberg de Zwaan

Dinerbon Hedel Hotel Herberg de Zwaan
Adres
Voorstraat 8
5321GH Hedel
Telefoon
073 599 5454
Dinerbon Hedel Hotel Herberg de Zwaan
Dinerbon Hedel Hotel Herberg de Zwaan

Herberg de Zwaan op de Voorstraat 8 is een dorpsherberg waar het goed eten en drinken is en de gasten heerlijk kunnen ontspannen. Een warme sfeer en gemoedelijkheid zijn hier belangrijk. U kunt met uw Dinerbon genieten van de mogelijkheden van de vaste kaart, maar er zijn ook elke dag wisselende gerechten. De herbergier, de enthousiaste chefkok en het hardwerkende team van deze gezellige horecagelegenheid heten zowel dorpsbewoners als passanten en toeristen van harte welkom. Geniet van een van de vis- of vleesgerechten, het huisgemaakte stoofvlees of een frisse maaltijdsalade. Ook voor een makkelijke hap draait de kok zijn hand niet om.

De herberg is gelegen aan het water en is voorzien van een terras. De menukaart staat vol lekkers. Zo kunt u met uw Dinerbon starten met een soepje, garnalen of champignons. Of wilt u toch liever een knapperig broodje met smeersels proberen? Voor het hoofdgerecht heeft u de keuze uit diverse vlees- en vissoorten, Italiaanse pasta’s en een dubbele burger. Informeer ook naar de mogelijkheid om te smullen van een stamppot van het seizoen. Kinderen likken hun vingers af bij de kindermenu’s met friet en spareribs of een snack. Toe aan een lekkere lunch? Ook hiervoor kunt u neerstrijken bij deze dorpsherberg. Van een tosti tot een uitsmijter of een broodje hete kip: op de uitgebreide kaart vindt u altijd iets wat u heerlijk zal smaken. Of neemt u toch liever een pistolet met zalm of een rijkgevuld broodje hamburger? Wat u ook kiest met uw Dinercheque, na de maaltijd kunt u er weer helemaal tegenaan en met nieuwe energie uw weg vervolgen.

Het is ook mogelijk om een high tea te reserveren bij Herberg de Zwaan. Dan wordt u verwend met warme en koude gerechten en uiteraard met de lekkerste koekjes en gebakjes. Dit alles onder het genot van verschillende soorten thee waar u onbeperkt gebruik van mag maken. Geniet u extra van uw bezoek aan een eetcafé als u gastvrij en vriendelijk wordt ontvangen? Besteed dan uw Dinercheque bij Herberg de Zwaan in Hedel. Heerlijk eten in een prettige sfeer, dat is nog eens genieten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10