De Ruggestee

Dinerbon Hoenderloo De Ruggestee
Adres
Krimweg 152
7351TM Hoenderloo
Telefoon
055 3781666
Dinerbon Hoenderloo De Ruggestee
Dinerbon Hoenderloo De Ruggestee
Dinerbon Hoenderloo De Ruggestee
Dinerbon Hoenderloo De Ruggestee

De Ruggestee is een horecacomplex dat middenin het adembenemende Centraal Veluws natuurgebied ligt en daardoor zowel bij de lokale bevolking alsook bij toeristen en dagjesmensen erg in trek is. Je vindt het etablissement aan de Krimweg 152 in Hoenderloo. Het restaurant is aan de buitenkant voorzien van een opvallend puntdak, terwijl het luxe interieur binnen in combinatie met het uiterst vriendelijke personeel voor een gezellige ambiance zorgt waarin je je gegarandeerd welkom voelt. Het horecabedrijf beschikt tevens over een royaal terras met stoelen en banken, zodat het op fraaie lente- en zomerdagen ook mogelijk is om buiten plaats te nemen, zodat je kunt genieten van een hapje, een drankje én de rustgevende natuur om je heen. De Ruggestee is elke maandag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er vanaf 12 uur ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht. Hou er tijdens je bezoek aan dit restaurant overigens wel rekening mee dat de keuken om 8 uur ‘s avonds dicht gaat, dus zorg ervoor dat je op tijd bent als je er iets wilt eten.

Omdat De Ruggestee op het middaguur open gaat, is het ook een prima plek voor een lekkere lunch. De lunchkaart is in dat kader onderverdeeld in wereldsteden, die elk aan een eigen smaak en bijbehorende gerechten gekoppeld worden. Voor het diner geeft het restaurant je volop a la carte keuzes uit tal van verrukkelijke voor-, hoofd- en nagerechten, waarbij ook vegetarische gasten niet vergeten worden. Vind je het lastig om zelf de beste smaakcombinaties te maken, dan kun je ook voor het zogenoemde ‘klassieker menu’ gaan waarbij je alleen maar hoeft te kiezen of je vlees of vis als hoofdgerecht wilt. De rest laat je vervolgens aan de vakkundigheid van de chef-kok over. De Ruggestee kan je desgewenst ook een kindermenukaart presenteren, zodat ook jonge smulpapen van een bezoek aan dit restaurant zullen genieten.

Heb je een aangename en vooral ook smakelijke tijd beleefd bij De Ruggestee en is het moment aangebroken om de rekening te betalen, dan kun je daarvoor zonder problemen gewoon (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10