De Smaak van Hoenderloo

Dinerbon Hoenderloo De Smaak van  Hoenderloo
Adres
Krimweg 158
7351TM Hoenderloo
Telefoon
055 3034925
Dinerbon Hoenderloo De Smaak van  Hoenderloo
Dinerbon Hoenderloo De Smaak van  Hoenderloo

 

Ietwat verscholen tussen de bossen van de Veluwe vind je aan de Krimweg 158 De Smaak van Hoenderloo. Je zou het etablissement kunnen omschrijven als een lokaal specialiteitenrestaurant, want als het enigszins mogelijk is worden er heerlijkheden uit de eigen omgeving aan de gasten geserveerd. De eetgelegenheid is voorzien van een moderne inrichting met aangenaam veel lichte kleuraccenten, zodat een frisse en open ambiance ontstaat. Zoals je van een horecabedrijf mag verwachten dat zich op zo’n fraaie locatie in de natuur bevindt, beschikt De Smaak van Hoenderloo – aan de achterzijde van het pand – ook over een royaal terras waar het op mooie lente- en zomerdagen uiteraard prima toeven is. Op maandag en dinsdag is dit restaurant gesloten. Van woensdag tot en met vrijdag kun je er vanaf 4 uur ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht en op zaterdag en zondag vanaf 12 uur ‘s middags.

Bourgondisch genieten van culinaire hoogstandjes. Dat is waar het bij De Smaak van Hoenderloo vooral om draait. Om die topkwaliteit te kunnen garanderen maakt de chef-kok zoveel mogelijk gebruik van lokale seizoensproducten, zodat de versheid duidelijk in de smaak van de geserveerde gerechten te proeven is. De menukaart van dit restaurant is dan ook gevuld met tal van heerlijkheden, die je tijdens het maken van de juiste keuzes al meteen doen watertanden. Zo wordt bijvoorbeeld de salade met huisgerookte zalm geserveerd met avocado, rode ui, kappertjes en pijnboompitten terwijl de poussin overgoten wordt met knoflookjus en je je gerecht op een bedje van seizoensgroenten krijgt geserveerd. Ook aan de kleine smikkelaars wordt bij De Smaak van Hoenderloo gedacht. Voor hen zijn er speciale kinderopties, waaronder friet met een snack of een kinderpizza Margherita. Specialiteit van het huis zijn de zogenoemde smaakplanken, waarbij de chef-kok je in 2 of 3 gangen laat genieten van zijn favoriete gerechten van dat moment.

Heb je met volle teugen genoten van de heerlijke gerechten en de aangename ambiance die De Smaak van Hoenderloo je te bieden heeft en is het tijd om de rekening voor al je opgesmikkelde consumpties te betalen, dan kun je daar vanzelfsprekend zonder problemen het saldo van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10