Recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte

Dinerbon Hoenderloo Recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte
Adres
Krimweg 158
7351TM Hoenderloo
Telefoon
055 3034925
Dinerbon Hoenderloo Recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte
Dinerbon Hoenderloo Recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte

De Veluwe in de omgeving van Apeldoorn is één van Nederlands meest unieke natuurgebieden, waar wilde dieren nog vrij spel hebben, je kunt genieten van uitgestrekte heide en ongerepte bossen. De Veluwe is dan ook een uitstekende omgeving om voor een paar dagen te bezoeken en volop te genieten van de natuur. Ook liggen er op de Veluwe genoeg interessante steden om te bezoeken. Neem wel je Dinerbon mee, want om te overnachten kun je je Dinercheque verzilveren bij Recreatiepark de Rimboe & de Woeste Hoogte in Hoenderloo. Wil je verblijven in een in luxe chalet of wil je je tent of caravan meenemen om te kamperen?

De faciliteiten op Recreatiepark de Rimboe & de Woeste Hoogte

Recreatiepark de Rimboe & de Woeste Hoogte ligt midden in een beboste omgeving, waardoor je niet eens het park af hoeft om van de natuur te genieten. Maar ook in de omgeving van het park is genoeg te doen. Op nog geen 20 kilometer van het recreatiepark vind je de steden Apeldoorn, Arnhem en Ede. Dit zijn steden die ook veel groen hebben. In Apeldoorn kun je bijvoorbeeld Paleis het Loo bezoeken en in Arnhem de dierentuin Burgers Zoo. Met je Dinerbon geniet je op het park zelf ook van de nodige faciliteiten, zoals verwarmd openluchtzwembad met een peuterbad, een speeltuin met allerlei klim en klautertoestellen, een kinderboerderij en een voetbalkooi. Je ziet, ook voor de kinderen is er meer dan voldoende te beleven op het park. Wil je uit eten? Dan kun je op het park blijven en je Dinercheque verzilveren bij restaurant ‘de Smaak van Hoenderloo’. Tevens heeft het restaurant een bar en een cafetaria.

De accommodaties

Op recreatiepark de Rimboe & de Woeste Hoogte zijn 35 kampeerplaatsen aanwezig. Hier kun je je caravan of tent stallen in de beboste natuur voor een optimaal vakantiegevoel. Alle kampeerplekken hebben 6 ampère stroom en iedere plek heeft de beschikking over water en een CAI aansluiting. In het sanitairgebouw is het mogelijk om je te douchen. Maar wil je een luxere accommodatie? Huur dan één van de vele luxe chalets op het park. Alle chalets zijn voorzien van alle luxe die je nodig hebt en geschikt voor meerdere personen. Een chalet is de perfecte uitvalbasis voor een mooie gezinsvakantie op de Veluwe.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10