Osteria Pomodoro

Dinerbon Lent Osteria Pomodoro
Adres
Pastoor van Laakstraat 54
6663CB Lent
Telefoon
024 3224506
Dinerbon Lent Osteria Pomodoro
Dinerbon Lent Osteria Pomodoro
Dinerbon Lent Osteria Pomodoro
Dinerbon Lent Osteria Pomodoro

In Lent weten ze wat zorgeloos genieten is! Bij Osteria Pomodoro kunt u namelijk de hele avond voor een vaste prijs kiezen uit heerlijke Italiaanse gerechten. Als u met uw Dinerbon langskomt, zult u bovendien ontdekken dat de prijs voor het eten heel betaalbaar is en dat hetzelfde geldt voor de drankjes. Neem gerust uw jonge kinderen of tieners mee, want zij kunnen zich hier uitstekend vermaken in de speelhoek en wifihoek. Geniet met elkaar van het verrukkelijke eten dat met verse ingrediënten is klaargemaakt volgens Italiaanse recept. U dineert in stijl: de inrichting van de eetgelegenheid is Italiaans-chic, met sfeervolle retroaccenten.

Net als in Italië zijn de drankjes en wijn op de kaart niet duur. De reden hiervoor is dat René en Nancy Godding hun restaurant graag goed vol willen hebben. Begin dus rustig met een aperitivo met Italiaanse hapjes als risottokroketjes, gehaktballetjes of inktvisringen. Daar loopt het water u alvast van in de mond. Vervolgens kunt u kiezen uit huisgemaakte soepen, carpaccio en andere klassieke voorafjes. Ook de pasta’s en risotto’s met hun typisch Italiaanse ingrediënten zullen u bijzonder goed smaken. U heeft een grote keuze in vleesgerechten, van spareribs en hamburger tot runderstoof en ossobuco. Er staan bovendien diverse soorten vis, gamba’s en pizza’s op het menu. Vegetariërs kunnen zich met hun Dinercheque naast pasta’s en pizza’s ook een tomaatburger laten voorschotelen. De gerechten van de kaart hebben een gemiddelde grootte en u kunt een bijgerecht als sla, friet of pasta vragen. Voor kinderen wordt een bedrag per levensjaar gerekend, dus ook voor hen bent u voordelig uit met uw Dinerbon.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit ruime, sfeervolle restaurant aan de Pastoor van Laakstraat 54 in Lent? Osteria Pomodoro betekent in het Nederlands 'Herberg Tomaat'. De oorspronkelijke functie van het witte huis waarin dit restaurant gevestigd is, was namelijk een herberg. De tomaat is uiteraard een onmisbaar ingrediënt in de Italiaanse keuken. Kom gezellig met uw Dinercheque naar het relaxte Lent, voor fijne Italiaanse smaken, heerlijke wijn en onweerstaanbare desserts.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10