Brasserie 14

Dinerbon Nunspeet Brasserie 14
Adres
Elspeterweg 14
8071PA Nunspeet
Telefoon
0341 204614
Dinerbon Nunspeet Brasserie 14
Dinerbon Nunspeet Brasserie 14
Dinerbon Nunspeet Brasserie 14

Brasserie 14 is onderdeel van Hotel De Hoeve, dat te vinden is aan de Elspeterweg 14 in Nunspeet. Gezien de prachtige ligging in de natuur van de Veluwe is het etablissement niet alleen populair bij de lokale bevolking, maar het hele jaar door ook in trek bij toeristen en dagjesmensen die er voor, tijdens of na een wandel- of fietstocht in de omgeving graag willen genieten van een hapje en een drankje. De brasserie is voorzien van een inrichting waarbij klassieke en moderne stijlen fraai met elkaar zijn verweven, waardoor een aangename sfeer ontstaat. Op zo’n mooie locatie middenin de natuur is het eigenlijk vanzelfsprekend dat er ook een terras tot je beschikking staat waar je op dagen met mooi Nederlands weer neer kunt strijken. Het voordeel van de koppeling met het ernaast gelegen hotel is dat er Brasserie 14 zeer ruime openingstijden gelden. Je kunt er namelijk elke dag van de week van half 8 ‘s morgens tot middernacht met je dinercheque of dinerbon terecht.

Deze zeer ruime openingstijden zorgen er mede voor dat er op het gebied van eten en drinken heel veel verschillende dingen mogelijk zijn. Natuurlijk ben je er de hele dag welkom voor een heerlijke kop koffie of thee met eventueel een smakelijk stuk gebak. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om uitgebreid bij Brasserie 14 te lunchen of te dineren. De lunchkaart biedt je keuze uit tal van overheerlijke broodjes, soepen en eiergerechten. En voor gasten met grote trek rond het middaguur maakt de keukenbrigade graag onder meer maaltijdsalades, Black Angus hamburgers of krachtige pastagerechten klaar. Voor wat betreft het diner bij Brasserie 14 heb je vanzelfsprekend de mogelijkheid om a la carte je voor-, hoofd- en nagerecht te bestellen. De dinerkaart bevat naast diverse traditionele gerechten ook verrassende smaakvarianten, zoals tartaar van gerookte zalm, gegrilde runderentrecôte en crème de Catalana met een krokantje van spekkoek.

Omdat Brasserie 14 officieel acceptant van de dinercheque en de dinerbon is kun je er aan het einde van je aangename verblijf zonder problemen al je genuttigde consumpties deels of volledig afrekenen met het beschikbare tegoed van je bon of cheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10