Restaurant St Walrick

Dinerbon Overasselt Restaurant St Walrick
Adres
St. Walrickweg 5
6611 KG Overasselt
Telefoon
024-6221385
Dinerbon Overasselt Restaurant St Walrick

In het prachtige Overasseltse- en Hatertse natuurgebied ligt restaurant St. Walrick. Van oudsher een pannenkoekenrestaurant, maar inmiddels uitgebreid met diverse à la carte gerechten. Hier kunt u heerlijk ontspannen neerstrijken voor of na een mooie fietstocht of schitterende wandeling door de vennen. Neem uw Dinerbon of Dinercheque mee, want hier kunt u gewoon mee betalen!

St. Walrick beschikt over een ruim buitenterras waar het heerlijk toeven is op een zomerse dag. Maar ook binnen is voldoende plek. Omgeven met bos heeft u bij St. Walrick het gevoel alsof u op vakantie bent en komt u volledig tot rust. Op de menukaart staat voor ieder wat wils. Gaat u voor een lekkere pannenkoek, een uitgebreid driegangenmenu of verrassend vennenmenu? Het kan allemaal in ruil voor uw Dinerbon! Op de lunchkaart staan diverse tosti’s, uitsmijters, sandwiches en soepjes die uw trek zeker zullen stillen. Ook de gerechten op de dinerkaart zijn om van te smullen. Wat dacht u van een heerlijke rundercarpaccio vooraf, gevolgd door een verse schelvisfilet en roomijs met aardbeien en slagroom als dessert? Neem gerust uw kinderen mee, want er is een speciale kinderkaart met lekkere pannenkoeken, frietjes en snacks. Ook is er een speeltuin en speelhoekje aanwezig waar zij zich voor of na het eten prima zullen vermaken!

Uw auto parkeert u gratis bij St. Walrick, dus ideaal om voor of na uw maaltijd de mooie omgeving per voet te verkennen. Het restaurant is elke dag van het jaar geopend. Eigenaren Hennie en Rinie van Hout heten u van harte welkom met uw Dinercheque. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10