Grand Bistro De Rotonde

Dinerbon Vorden Grand Bistro De Rotonde
Adres
Kerkstraat 3
7251BC Vorden
Telefoon
0575 551519
Dinerbon Vorden Grand Bistro De Rotonde

Geniet van Achterhoekse gastvrijheid sinds 1960 bij Grand Bistro De Rotonde in Vorden

Bij Grand Bistro De Rotonde in Vorden geniet je van Achterhoekse gastvrijheid sinds 1960. Zowel met grote groepen als kleine groepen ben je met de dinercheque van harte welkom. De keuken is zes dagen per week voor je geopend vanaf 10.00 uur in de zomer en vanaf 11.00 uur in de winter. Wanneer kom jij langs bij Grand Bistro De Rotonde in Vorden? Laat het weten door op tijd een reservering te maken met de dinercheque.

Leer de fijne kneepjes van het vak tijdens een kookworkshop bij Grand Bistro De Rotonde in Vorden

Wist je dat je bij Grand Bistro De Rotonde in Vorden ook een kookworkshop kunt volgen? Ontspannen maak je gezamenlijk met een chef-kok een overheerlijk menu. Ideaal als je de dinerbon met een grote groep uit wenst te geven. Bij Grand Bistro De Rotonde in Vorden ben je zelf aan het koken, maar vele voorbereidingen zijn al getroffen. Leer je binnenkort de fijne kneepjes van het vak met je dinerbon? Je vindt het restaurant aan de Kerkstraat 3 in Vorden.

Kom bij Grand Bistro De Rotonde in Vorden langs voor een buffet

Je hebt bij Grand Bistro De Rotonde in Vorden ook de keuze uit verschillende buffetten binnen verschillende prijsklassen. Je hebt de keuze uit diverse voorgerechten, diverse hoofdgerechten en overheerlijke desserts. Zo weet je dat er voor ieder wat wils is en dat je met zowel een grote groep als een kleine groep hier helemaal goed zit. Grand Bistro De Rotonde in Vorden is op dinsdag geopend van 12:00 uur – 22:00 uur, op woensdag tot en met zaterdag van 10:00 uur – 22:00 uur en op zondag van 11:30 uur – 22:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10