Brinks Pannenkoeken

Dinerbon Zeddam Brinks Pannenkoeken
Adres
Bovendorpsstraat 7
7038 CH Zeddam
Telefoon
0314 652826
Dinerbon Zeddam Brinks Pannenkoeken
Dinerbon Zeddam Brinks Pannenkoeken
Dinerbon Zeddam Brinks Pannenkoeken

Pannenkoeken en meer bestel je bij Brinks Pannenkoeken

Brinks Pannenkoeken is gevestigd vlakbij de rand van het bosrijke Montferland. Naast dat je in dit restaurant klassieke pannenkoeken eet, kun je je ook laten verleiden door een van de bijzondere specialiteiten van het restaurant. Kies voorbeeld voor een overheerlijke salade of een warm lunchgerecht. Ga je uit eten met kinderen, dan kunnen ze zich vermaken op de speelzolder met uitzicht op de open keuken. Kom jij binnenkort een keer langs in één van de oudste panden van Zeddam?

Kies uit verschillende arrangementen bij Brinks Pannenkoeken

Wist je dat je bij Brinks Pannenkoeken de keuze hebt uit verschillende arrangementen? Ideaal als je bijvoorbeeld met je dinercheque langs wilt komen met een grotere groep. Zo heb je de keuze uit een Pancake Tea, Rondje Molen of onbeperkt pannenkoeken op donderdag avond. Wil je er zeker van zijn dat je gebruik kunt maken van een van deze arrangementen, dan doet het je goed om met je dinercheque vooraf te reserveren. Meer informatie over een van deze arrangementen kun je op de website van Brinks Pannenkoeken bekijken.

Brinks Pannenkoeken is van woensdag tot en met zondag geopend

Op welke dag van de week kom jij een keer langs bij Brinks Pannenkoeken? Het restaurant is van woensdag tot en met vrijdag geopend van 16:00 uur - 20:30 uur en op zaterdag en zondag van 12:00 uur - 20:30 uur. Heb je vragen over een van bovenstaande arrangementen die je met je dinerbon kunt boeken? Of heb je vragen over de menukaart? In dat geval kun je even contact opnemen door te bellen naar Brinks Pannenkoeken. Wie weet schuif jij binnenkort een keer aan met je dinerbon. Het restaurant is gevestigd aan de Bovendorpsstraat 7 in Zeddam.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10