Grand Café Picknick

Dinerbon zutphen Grand Café Picknick
Adres
Sprongstraat 2A
7201 KS zutphen
Telefoon
0575 516273
Dinerbon zutphen Grand Café Picknick
Dinerbon zutphen Grand Café Picknick
Dinerbon zutphen Grand Café Picknick

Grand café Picknick bestaat al sinds 1980 en is door de jaren heen een waar begrip in en om Zutphen geworden. Je vindt het etablissement in het centrum van de stad aan de Sprongstraat 2A. De locatie is sfeervol en ietwat klassiek ingericht, wat een warme huiselijke sfeer oplevert. Wil je tijdens het nuttigen van een hapje en een drankje genieten van de door de winkelstraten flanerende medemensen, dan kun je plaats nemen in de serre van het grand café of er bij mooi weer voor kiezen om op het terras te gaan zitten. Grand café Picknick is op zondag gesloten. Op maandag kun je er het tegoed van je dinerbon of dinercheque vanaf half 11 ‘s morgens besteden, op dinsdag, woensdag en vrijdag vanaf 8 uur ’s morgens en op donderdag en zaterdag al vanaf half 8 ‘s morgens. Op praktisch alle openingsdagen sluit het grand café om 6 uur ‘s avonds. Enige uitzondering hierop is de vrijdag. Dan gaat de deur pas om 9 uur ‘s avonds dicht.

Omdat grand café Picknick op de meeste dagen van de week al vroeg in de ochtend open gaat, is het de perfecte plek in Zutphen om je dag met een smakelijk ontbijt te beginnen. Maar ook voor een lekkere lunch of een heerlijk diner ben je bij dit etablissement overigens aan het juiste adres. Ongeacht het tijdstip dat je Picknick bezoekt serveert het vriendelijke personeel je graag onder meer huisgemaakte soep, luxe belegde broodjes, clubsandwiches, tosti’s, panini’s, uitsmijters, omeletten en salades. Heb je grote trek dan kun je bij dit grand café ook kiezen voor diverse vlees- en visgerechten die worden gecompleteerd met frites of aardappelblokjes en een frisse salade. Met zo’n groot aanbod aan lekkernijen zou je bijna vergeten dat je bij Picknick natuurlijk ook gewoon binnen kunt wippen voor een dampende bak koffie of thee, al dan niet vergezeld met smakelijk vers gebak. Kortom, bij dit grand café kan aan tal van smakelijke wensen tegemoet gekomen worden.

Daar grand café Picknick een officiële acceptant van de dinercheque en de dinerbon is kun je er met het saldo van je bon of cheque aan het einde van je verblijf zonder problemen (deels) de rekening betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10