MaxOlive

Dinerbon Geldrop MaxOlive
Adres
Winkelcentrum Coevering 8
5665 GA Geldrop
Telefoon
06 53381883
Dinerbon Geldrop MaxOlive
Dinerbon Geldrop MaxOlive
Dinerbon Geldrop MaxOlive

MaxOlive, dé hemel voor fijnproevers, biedt een uitgebreide selectie van meer dan 40 soorten olijven en verrukkelijke huisgemaakte tapenades. Laat je betoveren door de onvergetelijke smaken uit Turkije, Griekenland, Marokko, Spanje en Italië.

Bovendien presenteert MaxOlive een prachtige verzameling speciale azijnen en oliën, variërend van balsamico tot sinaasappelazijn en van knoflook- tot cholesterolvrije olie, allemaal beschikbaar om in elegante glazen flesjes af te tappen. Een perfect en origineel cadeau!

Bij MaxOlive vind je niets minder dan de meest smakelijke tapenades, olijven en hapjes van ongeëvenaarde kwaliteit. Hier wordt gestreefd naar perfectie.

Je bent van harte welkom om het uitgebreide assortiment te ontdekken en naar hartenlust te proeven. Zo heb je altijd ruime keuze om jezelf en je gasten te verwennen.

Eigenaar Maksut en zijn vriendelijke team staan klaar om je te adviseren en te helpen bij je keuze. En goed nieuws! Vanaf nu zijn deze heerlijke lekkernijen ook op zaterdag verkrijgbaar bij AH XL in Strijp.

Dankzij de enthousiaste reacties van klanten en lovende recensies zijn we trots om te zeggen dat MaxOlive met recht de beste tapenaderie van Eindhoven is!

 

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10