Party restaurant De Klipper

Dinerbon Delfzijl Party restaurant De Klipper
Adres
Molenberg 13
9934CGH Delfzijl
Dinerbon Delfzijl Party restaurant De Klipper
Dinerbon Delfzijl Party restaurant De Klipper

Partyrestaurant De Klipper is onderdeel van partycentrum de Bolder, dat gevestigd is aan de Molenberg 13 in het centrum van Delfzijl. Het etablissement is in Groninger stijl ingericht en is voorzien van een prachtige wandschildering van de authentieke Delfzijlse driemaster Pieter Albert Koerts. De familie Van der Zweep, uitbaters van het partycentrum in z’n geheel, vinden het erg belangrijk dat je er een prettige tijd beleeft en zullen dan ook alles in het werk stellen om het je op alle fronten naar de zin te maken. Wil je met je auto naar De Klipper toekomen dan is het goed om te weten dat er recht voor partycentrum de Bolder een groot parkeerplein tot je beschikking staat waar je je wagen probleemloos gratis kunt parkeren. Van maandag tot en met vrijdag kun je van 11 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds met je dinercheque of dinerbon bij De Klipper terecht en op zaterdag van 3 uur ‘s middags tot 4 uur ‘s nachts. Zondag is het restaurant gesloten.

Met het oog op de ruime openingstijden van De Klipper is het mogelijkom er doordeweeks zowel van een heerlijke lunch alsook van een uitgebreid diner te genieten. Op zaterdag is het overigens alleen maar mogelijk om in het restaurant te dineren. Uiteraard kun je volledig a la carte bestellen, maar het is ook mogelijk om de voorkeur te geven aan een smakelijk 3-gangendiner waarbij je smaakpapillen optimaal worden getrakteerd op verrukkelijke voor-, hoofd- en nagerechten. Aangezien de eetgelegenheid een puur Groningse inslag heeft spreekt het eigenlijk voor zich dat de chef-kok voor het bereiden van de verschillende gerechten vooral gebruik maakt van ingrediënten die uit de regio afkomstig zijn. Op de menukaart prijken daarnaast een aantal echte Groningse streekgerechten. Het is overigens ook mogelijk om in dit restaurant te gourmetten, te barbecueën of te steengrillen. Laat je in culinair opzicht aangenaam verrassen met al het lekkers wat de keukenbrigade van De Klipper voor je in petto heeft.

Aangezien partyrestaurant De Klipper officieel acceptant van de dinercheque en de dinerbon is kun je er al je genuttigde eten en drinken gewoon deels of volledig met je beschikbare saldo betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10