5 Smaken

Dinerbon Groningen 5 Smaken
Adres
Poelestraat 39-41
9711 PK Groningen
Telefoon
050 - 3189696
Dinerbon Groningen 5 Smaken
Dinerbon Groningen 5 Smaken
Dinerbon Groningen 5 Smaken

Let op: per tafel 1 cadeaukaart.

Restaurant 5 Smaken in Groningen staat bekend om haar rijke smaken, vrolijke kleuren en warme houten elementen uit Azië. Het betreft een modern restaurant met Aziatische tinten; een spannende mix van zoet, zuur, zout, bitter en umami. 

Het concept

Bij restaurant 5 Smaken kun je kiezen voor het all you can eat concept of om á la carte te eten. Bij het all you can eat concept is er keuze uit 79 verschillende gerechten, waaronder diverse voor- en nagerechten. Bij dit concept kun je 2,5 uur lang onbeperkt genieten, waarbij je drie Aziatische gerechten per keer van de kaart kunt uitkiezen. Bekijk voor alle Aziatische gerechten en de á la carte kaart op de website van het restaurant.

5 Smaken is ook uiterst geschikt voor een gezellige borrel met vrienden: er is een uitgebreide cocktailkaart met exotische cocktails zoals Yam Siam, Mango Sticky Rice en Wasabi Martini. Daarnaast beschikt het restaurant ook over een gevarieerde bierkaart. Bij deze borrels kun je genieten van de lekkerste snacks die tot 23.00 uur kunnen worden besteld en genuttigd.

Reserveren

Het wordt aangeraden om vooraf te reserveren om teleurstelling aan de deur te voorkomen. Reserveren kan eenvoudig op de website www.5smaken.nl. Vul hier de datum, het tijdstip, het aantal personen en uw persoonsgegevens in om de reservering compleet te maken. Vervolgens ontvang je per e-mail een bevestiging van de reservering. Let op! Het is niet mogelijk om voor meer dan 15 personen en na 18.00 uur online te reserveren. Neem hiervoor telefonisch contact op: 050-3189696

Cadeaubon

Restaurant 5 Smaken maakt het voor hun gasten mogelijk om een dinercheque of dinerbon te kopen en deze cadeau te geven aan een familielid of vriend. Het restaurant is de gehele week geopend. 

Kom snel genieten van alle bijzondere smaken die restaurant 5 Smaken te bieden heeft en verzilver jouw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10