Capricio

Dinerbon Groningen Capricio
Adres
Akerkhof 6
9711 JB Groningen
Telefoon
050 3130432
Dinerbon Groningen Capricio
Dinerbon Groningen Capricio

Hartje Groningen, aan de Akerkhof, vindt u het voortreffelijke Italiaanse restaurant Capricio. Hier proeft u de echte smaken van Italië. Al sinds 1983 maken ze hier de meest heerlijke pizza’s, pasta’s en andere traditionele gerechten. Niet voor niets kregen zij in 2015 de onderscheiding de beste pizzeria van Groningen te zijn. Het restaurant is knus en gezellig ingericht en kent een gastvrije atmosfeer. Laat u ook verwelkomen met uw dinercheque en geniet van een smakelijk diner met uw geliefde, vrienden of familie.

Capricio is een restaurant met de authentieke sfeer en hemelse smaken van het gastronomische Italië. Dat ervaart u gelijk als u er binnenkomt. Italianen kennen de kunst om met weinig ingrediënten de meest hemelse gerechten te maken. Van die gerechten waarvan u denkt: waarom lukt het mij thuis niet om dit te creëren? Capricio verwent u er graag mee. Bovendien kunt u uw dinerbon natuurlijk meenemen. Het feest begint al bij de voorgerechten. Zo kunt u kiezen voor een carpaccio, een bruschette met oesterzwammen en gorgonzola of een mix van lekkere antipasti. Pizza’s en pasta’s zijn hier specialiteit, maar de vlees- en visgerechten zijn minstens even smakelijk. Neem bijvoorbeeld de ossenhaas met tomatensaus, kappertjes en olijven. Het zal moeilijk zijn om nog een plekje over te houden voor een dessert. Het restaurant heeft ook twee aparte eetgelegenheden voor als u met een grotere groep wilt komen dineren.

Bij Capricio kunt u losse gerechten van de kaart bestellen of kiezen uit diverse menu’s. Met uw dinercheque kunt u het er heerlijk van nemen. Probeer bijvoorbeeld eens het Menu Familia, waarbij u net als de Italianen samen kunt genieten van diverse antipasti en alle gerechten gezellig met elkaar deelt. Laat u zich eens echt verwennen dan kiest u misschien wel het 5-gangen verrassingsmenu. Ruiken, proeven en met elkaar genieten van hemelse gerechten, daar draait het in Italië om. Dit kunt u ook in Groningen ervaren in restaurant Capricio. Ze nodigen u van harte uit om uw dinerbon te komen verzilveren en een heerlijke Italiaanse proeverij te beleven.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10