Wok Palace

Dinerbon Kropswolde Wok Palace
Adres
Woldweg 80
9606 PG Kropswolde
Telefoon
0598-351088
Dinerbon Kropswolde Wok Palace
Dinerbon Kropswolde Wok Palace
Dinerbon Kropswolde Wok Palace

Wok Palace is gevestigd in het plaatsje Kropswolde, wat in de buurt van Groningen te vinden is. U kunt hier met uw Dinerbon onbeperkt genieten van de heerlijkste Aziatische gerechten. Onbeperkt? Ja, onbeperkt! Voor de vaste prijs van €34,00* kunt u 2,5 uur lang zo veel opscheppen als u wil. Zelfs het drinken is standaard bij de prijs inbegrepen. Dit kunt u zelf ophalen bij het drankenbuffet.

Bij uw all inclusive diner met uw Dinerbon kunt u eindeloos opscheppen van het wokbuffet. U kiest dan zelf uw ingrediënten en levert deze af bij de vakkundige chefs die het ter plekke voor u klaar zullen maken.  Dit geldt ook voor het tepanyakkibuffet, alleen dan wordt uw eten gebakken op een ijzeren plaat. Net zoals in Japan! Maar dit zijn nog niet eens de enige buffetten waar u uit kunt kiezen. U kunt bij het lopende buffet ook nog gaan voor soep, sushi en Oosterse delicatessen zoals Babi Pangang en Foe Yong Hai. Heeft u daarna nog een gaatje over? Dan kunt u helemaal los gaan bij het ijsbuffet met verschillende dips, sauzen en slagroom. Of bij het fruitsaladebuffet. Er is zo veel mogelijk met uw Dinercheque!

Bij Wok Palace Kropswolde zijn uw kinderen ook van harte welkom. Ook zij kunnen hun bordje vol scheppen met lekkere kippenvleugeltjes en gefrituurde snacks. Of met nasi natuurlijk! Het ijsbuffet zal uw kinderen ook niet in de koude kleren gaan zitten. Er is achterin het restaurant zelfs een speelhoek. Kom dus snel met uw hele gezin dineren en neem uw Dinercheque mee.

*het kan zijn dat (menu) prijzen afwijken, door eventueel een verandering van menu

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10