La mezza

Dinerbon Groningen La mezza
Adres
Nieuweweg 14
9711 TD Groningen
Telefoon
050 737 0342
Dinerbon Groningen La mezza
Dinerbon Groningen La mezza

LaMezza  is een Libanees Mezza Restaurant, waar je kunt genieten van het eten van diverse kleine hapjes genaamd Mezza, In het Midden Oosten wordt dit woord gebruikt voor Tapas. Veel gebruikte ingrediënten zijn olijfolie, citroen, kikkererwten en knoflook. Naast de hapjes met vlees, zijn er ook verschillende vegetarische hapjes . Denk hierbij aan Falafel, en Hoummos gemaakt van gemalen kikkererwten.

La Mezza biedt de mogelijkheid om online de Mezza’s te bestellen en af te halen. Door middel van een goed inpak materiaal, biedt La Mezza de mogelijkheid om de bestelling warm me te nemen. Daarnaast biedt La Mezza de mogelijk om diverse Sandwiches te kunnen bestellen die worden gerold in Libanees brood geroosterd om de unieke smaak warm te kunnen proeven.

Ter plekke een hapje eten kan natuurlijk ook. La Mezza biedt plaats voor 58 personen. Kortom heb je zin in een nieuwe smaak en betaalbaar, kom gezellig eten en genieten bij La Mezza voor kleine hapjes en heerlijke sapjes en nagerechten afkomstig uit Libanaon.

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10