Het Booze Wijf

Dinerbon Lauwersoog Het Booze Wijf
Adres
Strandweg 1
9976VS Lauwersoog
Telefoon
0 519 349 133
Dinerbon Lauwersoog Het Booze Wijf
Dinerbon Lauwersoog Het Booze Wijf
Dinerbon Lauwersoog Het Booze Wijf

Aan de Strandweg in Lauwersoog staat restaurant Het Booze Wijf. Terwijl u iets eet of drinkt heeft u een fenomenaal uitzicht over het Lauwersmeer. Het Booze Wijf is nautisch en sfeervol ingericht. Donkere en lichte kleuren met elkaar gecombineerd zorgen voor de gezellige en warme sfeer die in het restaurant is te voelen. Naast de mooie kleuren en de leuke inrichting heeft het restaurant ook een topteam voor u klaarstaan. Zij werken met passie en liefde en zijn altijd bereid om u te helpen met bijvoorbeeld het adviseren over gerechten. Het restaurant is uitermate geschikt voor een gezellig etentje met vrienden of familie, maar ook zeker voor een romantisch diner met uw partner. Ook kunt u bij Het Booze Wijf terecht voor een vergadering, feest of een familie-uitje. Er is dus echt veel te beleven bij Het Booze Wijf en dat allemaal voor uw dinercheque!

U kunt ’s morgens terecht voor een heerlijke kop koffie met iets lekkers erbij. Later op de dag bereid de keuken heerlijke ambachtelijke lunches en diners. U kunt bij zowel de lunch als het diner genieten van de lekkerste streekproducten uit Groningen en Friesland. U krijgt verse gerechten geserveerd voor uw dinerbon. De koks vinden het namelijk belangrijk dat u verse gerechten eet, omdat de smaak van deze gerechten dan veel beter naar voren komt en het is ook nog eens gezonder!

U kunt iedere dag bij Het Booze Wijf terecht vanaf 09:00 uur. Het Booze Wijf hoopt u snel eens te mogen ontvangen met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10