Bakkerij Riedstra Oude Pekela

Dinerbon Oude Pekela Bakkerij Riedstra Oude Pekela
Adres
Winkelcentrum "De Helling" Helling 51
9665JW Oude Pekela
Telefoon
0597 675566
Dinerbon Oude Pekela Bakkerij Riedstra Oude Pekela

Bakkerij Riedstra is in 1911 opgericht door de familie Penninga uit Visvliet, onder de naam “Bakkerij Penninga”. De bakkerij bleef in de jaren erna een echt familiebedrijf, tot op 1 januari 1980 de bakkerij wordt overgedragen aan W. Riedstra en echtgenote T. Riedstra-Sikma. De bakkerij ging sindsdien verder onder de naam “Bakkerij Riedstra”. In 2011 heeft het bedrijf zijn 100-jarig bestaan gevierd, waarin drie generaties van de familie Penninga en twee generaties van de familie Riedstra werkzaam zijn (geweest).

Vakbekwame medewerkers

De vakbekwame medewerkers van de bakkerij zijn dagelijks in de weer om hun klanten te voorzien van vers brood, de lekkerste gebak en de heerlijkste Groningse koek en hardbroden. De medewerkers staan graag voor u klaar en adviseren u graag over de producten in de winkel.

Ruim assortiment

In deze bakkerij wordt dagelijks een diversiteit aan broden gebakken. Het assortiment bestaat uit wit-, bruin- en volkoren brood. Ook treft u er een breed aanbod aan meergranen broodsoorten van licht tot donker, echte streekproducten en suikerbrood. Daarnaast verkoopt Bakkerij Riedstra veel traditionele gebaksoorten en taarten, al dan niet in een nieuw jasje. Deze gebakjes en taarten kunnen ook voorzien worden van een logo of full-colour foto.

Webshop

Bakkerij Riedstra maakt het ook voor hun klanten mogelijk om online, in de webshop, een bestelling te plaatsen. Hierbij kunnen ze aangeven op welke locatie zij de bestelling willen ophalen. Vervolgens kunnen zij een afhaaldatum kiezen, waarna ze hun bestelling kunnen plaatsen.

Cadeaukaarten

Klanten kunnen in de winkel de “Lekkernijenkaart” aanschaffen om als cadeau aan iemand te geven. Mocht u als klant een andere cadeaukaart hebben, bijvoorbeeld een dinerbon of dinercheque, dan kunt u deze ook in de winkel verzilveren. De bakkerij vindt het erg belangrijk om mee te gaan met de tijd en mee te denken met hun klanten.

Kom snel voor brood, gebak en andere lekkernijen bij Bakkerij Riedstra en verzilver uw dinercheque of dinerbon!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10