Restaurant De Ruiten Aa

Dinerbon Sellingen Restaurant De Ruiten Aa
Adres
Zevenmeersveenweg 1
9551VT Sellingen
Telefoon
0599 322006
Dinerbon Sellingen Restaurant De Ruiten Aa
Dinerbon Sellingen Restaurant De Ruiten Aa
Dinerbon Sellingen Restaurant De Ruiten Aa

Restaurant De Ruiten Aa is echt een plek waar u naar toe gaat om te genieten van top kwaliteit regionale gerechten. Gelegen op een prachtige plek in Groningen genaamd Sellingen vinden we dit bijzondere restaurant.

 

De menu kaart van Restaurant De Ruiten Aa is zeer uitgebreid en divers. Hierop vindt u werkelijk voor iedereen wat wils! Houdt u van vlees? Dan zit u hier echt op de goede plek! Maar ook liefhebbers van verse vis en vegetarische gerechten hoeven zich geen zorgen te maken: De keuze is reuze bij Restaurant De Ruiten Aa! Ook de wijnkaart van Restaurant De Ruiten Aa is zeer bijzonder, u kunt hier geweldige wijnen op vinden, die perfect passen bij uw uitgebalanceerde maaltijd. Zin in een avontuurlijke wijn? Laat u adviseren door iemand van het behulpzame, gastvrije personeel. Zijn staan altijd voor u klaar met de typische Groninger gastvrijheid!

In Groningen moet u in Sellingen zijn voor echt Groningse gastvrijheid, en culinaire top gerechten. Kom eens langs bij Restaurant De Ruiten Aa! En heeft u een Dinerbon of dinnercheque ? Dan moet u die niet vergeten mee te nemen, want die kunt u hier inwisselen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10