La Fontana

Dinerbon Veendam La Fontana
Adres
Boven Oosterdiep 115
9641JP Veendam
Telefoon
0598 632150
Dinerbon Veendam La Fontana
Dinerbon Veendam La Fontana

Houdt u ook zo van Italië? En dan hebben we het natuurlijk vooral over de heerlijke keuken van dat land. Bij Pizzeria La Fontana in Veendam nemen ze Italiaans kooktraditie, terecht, erg serieus. Denk dus aan verse pasta gerechten met vlees of vis. Of een heerlijke vegetarische pasta met groente. Wat betreft de pizza’s kunt u kiezen uit de classic Italiaanse varianten of gaan voor een van de spannendere combinatie op de kaart van Pizzeria La Fontana. De sfeer van het restaurant is ongedwongen, authentiek en gezellig. Denk aan kaarsverlichting en Italiaans details aan de muur. U kunt hier heerlijk eindeloos ongedwongen tafelen met vrienden of familie. Of natuurlijk met uw geliefde tijdens een romantisch diner.

 

U eet bij Pizzeria La Fontana dus de heerlijkste pizza’s en pasta’s maar ook fantastische authentieke vlees gerechten. Ook het ambachtelijke Italiaanse schepijs van La Fontana is beroemd. Er is een ruime keuze aan smaken en het ijs is voorzien van de echte authentieke smaak van het moederland. Op de uitgebreide menukaart zult u zeker weten een mooie bijpassende wijn vinden voor bij uw gerecht. Komt u er toch niet uit? Vraag dan iemand van het behulpzame personeel om u van advies te voorzien! Zij staan namelijk te popelen om u een onvergetelijke avond te bezorgen! Heeft u een Dinerbon of dinnercheque bij zich? Dat komt goed uit, wat die kunt u hier inwisselen.

 

Houdt u dus van de Italiaanse keuken (laten we eerlijk zijn: wie eigenlijk niet?) en wilt u genieten op topniveau? Dan moet u zeker een keer afreizen naar Veendam om Pizzeria La Fontana te bezoeken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10