Brasserie van het Landgoed

Dinerbon Westerlee Brasserie van het Landgoed
Adres
Hoofdweg 67
9678 PH Westerlee
Dinerbon Westerlee Brasserie van het Landgoed
Dinerbon Westerlee Brasserie van het Landgoed

In Westerlee, gelegen in het Oosten van de provincie Groningen, ligt Brasserie van het Landgoed. Met de stad Groningen op 25 minuten afstand, ligt dit restaurant op een prachtig landgoed. Als u ooit het noordoosten van Nederland bezoekt, kunt u het prachtige landgoed Westerlee zeker niet overslaan. Deze brasserie is samen met een hotel en restaurant gevestigd in een voormalige Heerenboerderij. Veel van de toenmalige boerderij is bewaard gebleven. Zo zijn bijvoorbeeld de karakteristieke balken nog intact gebleven. Het koetshuis wordt nu gebruikt als romantisch bruidshuis.

 

De graanschuur is de plaats waar zich nu de brasserie bevindt. De originele ramen uit de toenmalige boerderij zitten er nog steeds in. In de brasserie is het mogelijk om te ontbijten, lunchen, dineren of te high teaën. Het eten dat geserveerd wordt is klassiek en Frans georiënteerd. Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van verse producten die uit de regio komen. Naast de brasserie zelf, is er ook nog een bar waar u de hele dag door kunt genieten van een drankje en ook is er een serre en een terras.

 

Op de lunchkaart staan veel verschillende gerechten. Er is keuze uit verschillende soepen, salades, eiergerechten en tosti’s. Daarnaast zijn er nog de specialiteiten van Het Landgoed, bijvoorbeeld een broodje pulled pork of een broodje met ossenworst. Verder zijn er ook desserts te bestellen. Ook de dinerkaart is zeer divers. Bij de voorgerechten loopt het uiteen van gevulde champignons tot zalm tartaar, de hoofdgerechten gaan van varkenshaas tot kaasfondue en bij de nagerechten is er onder andere keuze uit een kaasplank of een huisgemaakte parfait.

 

Brasserie van het landgoed is elke dag in de week geopend. En dit betekent dat u er dus ook elke dag in de week, voor welke gang dan ook, uw dinerbon of dinercheque kunt inleveren. De bar is elke dag geopend van 7:00 tot 23:00. Het ontbijt is van 7:30 tot 10:30, alleen op zaterdag en zondag vanaf 8:30. Lunchen en high teaën kan vanaf 12:00 tot 17:00 en dineren kan van 18:00 tot 21:00.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10