Restaurant De Kriekel (by Fletcher) (geen e-vouchers)

Dinerbon Heelsum Restaurant De Kriekel (by Fletcher) (geen e-vouchers)
Adres
Klein Zwitserlandlaan 5
6866 DS Heelsum
Telefoon
0317 319104
Dinerbon Heelsum Restaurant De Kriekel (by Fletcher) (geen e-vouchers)
Dinerbon Heelsum Restaurant De Kriekel (by Fletcher) (geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers.

Seizoenen en de mooiste dagverse producten staan centraal bij Restaurant De Kriekel (by Fletcher) in Heelsum

Seizoenen en de mooiste dagverse producten staan centraal bij Restaurant De Kriekel (by Fletcher) in Heelsum. Dit is dan ook precies waar de keukenbrigade en chef-kok zich door laten inspireren tijdens het samenstellen van de veelzijdige menukaart. Je weet dan ook zeker dat je culinair aangenaam verrast gaat worden met de dinerbon bij Restaurant De Kriekel (by Fletcher) in Heelsum. Wil je een avond lang culinair genieten met collega’s, vrienden, familie of het gezin? Wacht in dat geval niet langer en maak vandaag nog een reservering met je dinerbon. Op welke dag kom jij een keer langs?

Kies uit verschillende arrangementen bij Restaurant De Kriekel (by Fletcher) in Heelsum

Wist je dat je bij Restaurant De Kriekel (by Fletcher) in Heelsum de keuze hebt uit verschillende arrangementen? Je hebt namelijk de keuze uit Lekker op z'n Liemers Arrangement en het Culinair De Kromme Dissel Arrangement. Voor welk arrangement van Restaurant De Kriekel (by Fletcher) in Heelsum je ook kiest, je bent er met de dinercheque altijd van verzekerd dat je aangenaam verrast gaat worden. Bij ieder arrangement krijg je ook nog eens een kortingsvoucher voor een hotelkamer bij het restaurant. Ideaal als je na een lang avondje tafelen liever niet meer naar huis wilt rijden. Wat voor arrangement probeer jij graag een keer uit?

Restaurant De Kriekel (by Fletcher) in Heelsum is van maandag tot en met zondag geopend van 11:00 uur - 21:00 uur.

De keuken van Restaurant De Kriekel (by Fletcher) in Heelsum is van maandag tot en met zondag geopend van 11:00 uur - 21:00 uur. Op welke dag van de week kom je langs met je dinercheque? Het personeel van Restaurant De Kriekel (by Fletcher) in Heelsum ziet je graag verschijnen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10