Restaurant De Kromme Dissel

Dinerbon Heelsum Restaurant De Kromme Dissel
Adres
Klein Zwitserlandlaan 5
6866 DS Heelsum
Telefoon
0317 363752
Dinerbon Heelsum Restaurant De Kromme Dissel
Dinerbon Heelsum Restaurant De Kromme Dissel
Dinerbon Heelsum Restaurant De Kromme Dissel
Dinerbon Heelsum Restaurant De Kromme Dissel

Restaurants met één of meerdere Michelinsterren zijn er in Nederland niet zoveel. Momenteel zijn het er iets meer dan 100. Heb jij altijd al eens in een restaurant willen eten met een Michelinster? Zoek dan je Dinerbon op en trek naar het Gelderse Heelsum, in de buurt van Renkum. Hier midden in de Bossen van Heelsum staat Restaurant De Kromme Dissel. Het restaurant staat naast Hotel Klein Zwitserland, zodat je hier gerust enkele dagen kunt verblijven voor een leuk uitstapje en je dineert in Restaurant De Kromme Dissel. En vergeet uiteraard niet je Dinercheque mee te nemen.

De Ambiance

Restaurant De Kromme Dissel is gevestigd in een oude 17e eeuwse Saksische boerderij. Omdat het restaurant ook nog eens in het midden van een bebost gebied ligt, biedt dit een prachtige ambiance om sfeervol te kunnen eten. Het bijzondere aan Restaurant De Kromme Dissel is dat het recordhouder is wat betreft hun Michelinster. Zij dragen de Michelinster al onafgebroken sinds 1971. Dit bewijst wel dat het restaurant een duurzame kwaliteit kan leveren door al zolang een sterrenrestaurant te zijn. Restaurant De Kromme Dissel werkt nauw samen met het naastgelegen hotel, want je kunt in het restaurant gebruik maken van het ontbijt als je in het hotel overnacht en je kunt een arrangement bij het hotel boeken inclusief een 7-gangen diner in het restaurant.

Het eten

Met je Dinerbon kun je genieten van de creatieve keuken van Restaurant De Kromme Dissel. De basis is de Franse keuken, maar er wordt ook geëxperimenteerd met smaken uit het binnenland en buitenland. Voor de gerechten wordt gebruik gemaakt van de producten die het desbetreffende seizoen biedt, zodat je altijd heel gevarieerd kunt eten. Niet alleen voor het eten, kun je in het restaurant terecht. De Kromme Dissel heeft een eigen wijnmeester in dienst die je de lekkerste wijnen kan voorzetten. Je kunt hierbij ook een wijnarrangement bestellen.

Vast menu of a la carte?

Bij je bezoek aan Restaurant De Kromme Dissel kun je met je Dinercheque kiezen voor een door de kok samengesteld menu dat bestaat uit een 4-gangen tot 7-gangenmenu met prachtige creatieve gerechten. Voor meer keuze kies je voor a la carte waarbij jezelf je keuze uit de gerechten kunt maken. Bij Restaurant De Kromme Dissel eet je gemoedelijk, maar wel op topniveau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10