De Admiraal

Dinerbon Heerlen De Admiraal
Adres
Heerlerbaan 107
6418 CB Heerlen
Telefoon
045 5114163
Dinerbon Heerlen De Admiraal
Dinerbon Heerlen De Admiraal
Dinerbon Heerlen De Admiraal
Dinerbon Heerlen De Admiraal

Restaurant De Admiraal in Heerlen is een restaurant waar je je gelijk thuis voelt. Het urban design van het restaurant heeft een hippe uitstraling. Dit in combinatie met een heerlijke menukaart, maakt het een favoriete eetgelegenheid van de stad. Heb jij nog een dinerbon? Kom dan eens heerlijk eten bij De Admiraal in Heerlen.

Kwaliteit boven kwantiteit

Dit restaurant heeft een duidelijke missie, kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit. Daarom is er bewust gekozen voor een compacte menukaart met de beste gerechten. Zo hoef jij niet eindeloos te zoeken naar een lekker gerecht en heb je altijd een gerecht waar veel aandacht en liefde aan is besteed. Ook wordt er alleen gewerkt met verse producten voor de beste smaken.

Zitplaatsen buiten

De Admiraal kenmerkt zich aan het hippe interieur. Je voelt je direct thuis wanneer je binnenkomt en er hangt een ongedwongen sfeer. In de zomermaanden kun je het hippe interieur van De Admiraal verruilen voor het terras. Je kunt genieten van de zitplaatsen in de buitenlucht. Zo kun je genieten van de warme zomeravonden in de stad onder het genot van een hapje en een drankje.

Restaurant voor het hele gezin

Bij dit restaurant zijn kinderen meer dan welkom. Er zijn speciale menu's voor kinderen en genoeg keuze uit frisdranken. Deze zijn wat kleiner en bevatten altijd een leuke verrassing. Zo kun je als gezin gezellig met z'n allen uit eten in de stad.

Goede locatie

De Admiraal ligt op een gunstige locatie in de stad Heerlen. In het stadscentrum kun je De Admiraal vinden. Het is dus perfect om tijdens een stadsbezoek hier 's avonds aan te schuiven of na een lange werkdag langs te gaan in de stad. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Wil jij ook lekker uit eten in het centrum van Heerlen? Geniet van de ongedwongen sfeer, het hippe interieur en de compacte menukaart van De Admiraal. Met een dinercheque geniet je nog beter van een fijn menu bij dit restaurant. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel mogelijk per telefoon of online.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10