Brasserie de Keizer

Dinerbon Helvoirt Brasserie de Keizer
Adres
Lindelaan 58
5268CD Helvoirt
Telefoon
041 1641311
Dinerbon Helvoirt Brasserie de Keizer
Dinerbon Helvoirt Brasserie de Keizer

Wil je de Brabantse gastvrijheid eens ervaren? Kom dan met je Dinerbon naar het leuke Brabantse dorpje Helvoirt. Hier staat Brasserie De Bolle Keizer. Alleen van deze vrolijke naam krijg je al zin om hier gezellig te zitten in de brasserie, het café of op het verwarmde terras. Het streven van De Bolle Keizer is om in alle gerechten gebruik te maken van lokale streekproducten. Logischerwijs is er dan ook een speciale aspergekaart, omdat asperges uit deze regio komen. Ben je dus een aspergeliefhebber, dan moet je je Dinercheque zeker meenemen naar De Bolle Keizer, want dan is het extra genieten van deze lokale lekkernij.

Het restaurant

Het restaurant van De Bolle Keizer wordt ook wel de huiskamer van Helvoirt genoemd. Met een authentieke houten vloer en balken aan het plafond, verkeer je in huiselijke sferen, met uitzicht op de lokale dorpskerk. Naast de aspergekaart kun je ook kiezen uit andere voorgerechten en hoofdgerechten. Je hebt de keuze uit heerlijke koude of warme voorgerechten, of misschien wil je wel een soepje? Voor alle voorgerechten wordt gebruik gemaakt van streekgerechten. De kaart voor de hoofdgerechten is zeer uitgebreid, met vlees- en visgerechten, pasta's, senioren gerechten en vegetarische gerechten. Ook de kinderen hebben een keuze uit veel verschillende kindermenu's. Zelf kun je ook kiezen uit een verrassingsmenu van 3 of 4 gangen.

Sliptongendag

Houd je van vis? Kon dan zeker op dinsdag naar De Bolle Keizer. Elke dinsdag is het namelijk sliptongendag. Dit houdt in dat je voor € 25,25 per persoon onbeperkt mag genieten van sliptong. Neem hiervoor op dinsdag daarom je Dinerbon mee naar De Bolle Keizer en geniet van lekker veel sliptongen.

Een feestje te vieren?

Heb je een feestje te vieren, zoals een bruiloft, een verjaardag of een jubileum? Wissel dan ook je Dinercheque in bij De Bolle Keizer en vier je feestje in de gezellige feestruimte. De zaal is mooi en gezellig aangekleed en afhankelijk van je wensen kan de zaal nog extra worden ingericht. Je kunt je feestje of evenement nog meer bijzonder maken door live cooking. Je gasten kijken dan direct mee met de koks hoe hun gerechten worden klaargemaakt.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10