De Soete Suikerbol

Dinerbon Hillegom De Soete Suikerbol
Adres
Hoofdstraat 34A
2181ED Hillegom
Telefoon
0252 522287
Dinerbon Hillegom De Soete Suikerbol
Dinerbon Hillegom De Soete Suikerbol
Dinerbon Hillegom De Soete Suikerbol
Dinerbon Hillegom De Soete Suikerbol

De lekkerste pannenkoeken proef je met je dinercheque bij pannenkoekenrestaurant De Soete Suikerbol in Hillegom

De lekkerste pannenkoeken proef je met je dinercheque bij pannenkoekenrestaurant De Soete Suikerbol in Hillegom. Schuif aan en laat je verrassen door al het lekkers dat pannenkoekenrestaurant De Soete Suikerbol in Hillegom je te bieden heeft. Naast pannenkoeken heb je ook de keuze uit diverse andere gerechten die uiteraard vers in de open keuken van het restaurant worden bereid. Je geniet van een ongedwongen sfeer in een oud en monumentaal pand uit het jaar 1666. Dat wil je toch ook een keer uitproberen?

Klassieke en eigentijdse pannenkoeken bij pannenkoekenrestaurant De Soete Suikerbol in Hillegom

Bij pannenkoekenrestaurant De Soete Suikerbol in Hillegom heb je de keuze uit diverse klassieke en eigentijdse pannenkoeken. Eet je graag een hartige pannenkoek, een zoete pannenkoek of liever een zo neutraal mogelijke pannenkoek? Het is allemaal mogelijk bij pannenkoekenrestaurant De Soete Suikerbol in Hillegom. Indien gewenst kan het personeel je ook goed adviseren over de mogelijkheden die er voor jouw smaak zijn.

Kom zeven dagen per week met je dinerbon langs bij pannenkoekenrestaurant De Soete Suikerbol in Hillegom

Kom zeven dagen per week met je dinerbon langs bij pannenkoekenrestaurant De Soete Suikerbol in Hillegom en ontdek de gevarieerde kaart. Pannenkoekenrestaurant De Soete Suikerbol in Hillegom is van 10:00 uur tot 20:00 uur geopend. Er is een ruime parkeerplaats met 50 gratis plaatsen. Ook met het openbaar vervoer is het restaurant uitstekend te bereiken. Naast de uitgebreide menukaart biedt het restaurant ook nog eens tal van mogelijkheden voor elke gelegenheid. Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden als je in contact komt met het gastvrije personeel. Zo weet je zeker dat je een verjaardag, een jubileumfeest of een bedrijfsuitje tot een succes kunt brengen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10