Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher) (geen e-vouchers)

Dinerbon Hoevelaken Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher) (geen e-vouchers)
Adres
Oosterdorpsstraat 11
3871 AA Hoevelaken
Telefoon
033 - 253 41 20
Dinerbon Hoevelaken Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher) (geen e-vouchers)
Dinerbon Hoevelaken Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher) (geen e-vouchers)
Dinerbon Hoevelaken Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher) (geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers.

Restaurant ‘t Backhuys is onderdeel van het nabijgelegen Fletcher-hotel De Klepperman en zijn daarom beide te vinden aan de Oosterdorpsstraat 11 in Hoevelaken. De eetgelegenheid is gevestigd in een karakteristiek wit historisch pand en is voorzien van een warme authentieke inrichting, die een gezellige, huiselijke ambiance oplevert. Aangezien De Klepperman een 4-sterrenhotel is, mag je ook in het restaurant van dit horecabedrijf de nodige luxe verwachten. Daarnaast zullen de chef-kok en zijn keukenbrigade gegarandeerd alles op alles zetten om je culinair aan alle kanten in de watten te leggen. Het etablissement beschikt tevens over een royaal tuinterras, waar je op dagen met goed Nederlands weer relaxt kunt genieten van een hapje en een drankje. Restaurant ‘t Backhuys is elke dag van de week geopend. Je kunt er van 11 uur ‘s morgens tot 9 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

Ga je uit eten in dit restaurant, dan kun je er zeker van zijn dat alles dat aan je geserveerd wordt lekker, puur en eerlijk is. Om aan die drie punten te kunnen voldoen hanteert de chef-kok een streng inkoopbeleid waarbij voor het bereiden van de verschillende gerechten alleen maar gebruik wordt gemaakt van écht verse seizoensproducten. Omdat die producten natuurlijk niet het hele jaar door verkrijgbaar zijn wordt de menukaart van ‘t Backhuys een paar keer per jaar aangepast. Zoals je in een eetgelegenheid die aan een 4-sterrenhotel is gekoppeld mag verwachten beschikt de keukenbrigade over uitmuntende kookkwaliteiten, waardoor middels roken, pekelen, smoren, stoven of inleggen het maximale smaakniveau van elk gerecht wordt bereikt. Deze aanpak resulteert in exquise lekkernijen, zoals coquilles met schuim van venkel als voorgerecht en licht gerookte lamsrack met saus van gepofte knoflook als hoofdgerecht. Naast diverse vlees- en visvarianten biedt de menukaart van dit restaurant je overigens ook een aantal smakelijke vegetarische opties, zoals salade met kiemgroentes, groene asperges en Parmezaanse schotsen.

Heb je je smaakpapillen volop laten verwennen met alle heerlijkheden die Restaurant ‘t Backhuys je te bieden heeft en is het aan het einde van je verblijf tijd geworden om af te rekenen, dan kun je daar natuurlijk gewoon gedeeltelijk of volledig het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10