Grand Café Restaurant 't Hop

Dinerbon Hoorn Grand Café Restaurant 't Hop
Adres
Westerdijk 4
1621 LE Hoorn
Telefoon
0229 216 066
Dinerbon Hoorn Grand Café Restaurant 't Hop
Dinerbon Hoorn Grand Café Restaurant 't Hop
Dinerbon Hoorn Grand Café Restaurant 't Hop
Dinerbon Hoorn Grand Café Restaurant 't Hop

Zoals de naam al doet vermoeden ligt Grand Café & Restaurant ’t Hop pal aan het Hoornse Hop, een natuurlijke inham in het Markermeer onderdeel van de voormalige Zuiderzee. Deze natuurlijke baai heeft mede bijgedragen aan de rijke historie van Hoorn in de 17e eeuw. Het Hoornse Hop was in 1573 het toneel van een beroemde zeeslag tussen de Watergeuzen en de Spaanse vloot. Deze slag resulteerde in een overwinning voor de Geuzen en de gevangenname van Admiraal-Generaal Bossu. De slag is prachtig weergegeven op de gevels van de ‘’Bossuhuizen’’ op de Slapershaven in Hoorn. Tegenwoordig kunt u, uitkijkend over dit historisch stukje water, genieten van een heerlijke lunch, borrel, diner of snack.

Daarnaast is het de ideale locatie om voor uw theaterbezoek heerlijk te komen dineren en gemakkelijk binnendoor naar het theater te lopen. Ook wordt de bereikbaarheid door veel van onze gasten enorm gewaardeerd. Ons pand beschikt namelijk over een openbare parkeergarage ‘’Het Park’’ die plaats biedt aan 180 auto’s.  Mocht de garage onverhoopt vol zijn dan liggen de parkeerterreinen ‘’Vale Hen’’ en ‘’Pelmolenpad’’ op loopafstand. Ook van en naar het station is het slechts 5 minuten lopen.

De prachtige locatie met enorm terras, de goede bereikbaarheid en de grote ambitie van de huidige eigenaar die sinds 1 januari 2018 het heft in handen heeft, maakt Grand Café & Restaurant ’t Hop een unieke een breed inzetbare horecalocatie.

Graag verwelkomen wij u snel!

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10