Toko Lapo Toba

Dinerbon Koog aan de Zaan Toko Lapo Toba
Adres
Raadhuisstraat 2
1541 JC Koog aan de Zaan
Telefoon
075 234 0113
Dinerbon Koog aan de Zaan Toko Lapo Toba
Dinerbon Koog aan de Zaan Toko Lapo Toba
Dinerbon Koog aan de Zaan Toko Lapo Toba

Bij Toko Lapo Toba brengen we de levendige sfeer van Indonesië naar het hart van Koog aan de Zaan. De naam "Toko," wat "winkel" betekent, en "Toba," een dierbare plek in Indonesië, belichaamt onze toewijding om een buitengewone culinaire ervaring te creëren. Onze reis begint in het bruisende Zaanstad, waar we met trots fungeren als een culinair paradijs voor liefhebbers van Indonesische gerechten.

De oprichtster, Kristina Marpaung, is geboren in het betoverende Lake Toba-gebied van Sumatera, Indonesië, en vormt het kloppende hart van Toko Lapo Toba. Kristina's eerste kennismaking met authentieke Indonesische gerechten begon op jonge leeftijd, doordrenkt met de rijke smaken en tradities van haar geboorteland. Haar culinaire vaardigheden evolueerden verder bij haar aankomst in Nederland, waar ze haar kennis tot in de perfectie verfijnde.

Kristina's culinaire reis zette zich voort toen ze naar Singapore reisde, waar haar ondernemersgeest werd aangewakkerd door de lancering van een thuisrestaurant. Bestellingen stroomden binnen, opgehaald door enthousiaste klanten of snel bezorgd door efficiënte bezorgdiensten. Hier groeide haar droom om haar eigen "toko" te bezitten uit tot de levendige werkelijkheid die Toko Lapo Toba nu is.

 

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10