Bak & Brouw, Bier-Burgers-Pizza

Dinerbon Beek Bak & Brouw, Bier-Burgers-Pizza
Adres
Markt 1
6191JG Beek
Telefoon
043 3112600
Dinerbon Beek Bak & Brouw, Bier-Burgers-Pizza
Dinerbon Beek Bak & Brouw, Bier-Burgers-Pizza
Dinerbon Beek Bak & Brouw, Bier-Burgers-Pizza

Bak & Brouw aan de Markt 1 in het Limburgse Beek stond in het verleden bekend onder de naam Ovenheerlijk. Inmiddels is het concept van het horecabedrijf aangepast en zijn het de speerpunten bier, burgers en pizza die de nieuwe naam op de gevel meer dan duidelijk verklaren. Chef-kok Luc Janssen en de overige personeelsleden van Bak & Brouw besparen kosten noch moeite om je als gast optimaal culinair in de watten te leggen. Het restaurant is op elke maandag en dinsdag gesloten. Op alle andere dagen van de week ben je er met je dinerbon of dinercheque welkom van 5 uur ‘s middags tot half 10 ‘s avonds.

Alle producten van Bak & Brouw, die via de menukaart op je bord verschijnen, zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. Voor de bereiding van de verschillende gerechten worden uitsluitend écht verse producten gebruikt. En dat proef je. Met het oog op de eerder genoemde speerpunten zal het je waarschijnlijk niet verbazen dat de keuze op het gebied van verschillende burgers en pizza’s letterlijk reuze is. Natuurlijk maken de klassieke rundvleesburger en de cheeseburger onderdeel uit van de menukaart, maar wil je je smaakpapillen echt verrassen, dan kies je natuurlijk voor een exotischere variant, zoals de surf & turf burger met rundvlees en garnalen of de vamos veggie, een Mexicaans getinte vegetarische burger. Ook op het vlak van pizza’s weet Bak & Brouw je gegarandeerd te verrassen. Naast reguliere Italiaanse pizza’s, waaronder de overbekende pizza margherita, combineert de kok ook graag Italiaanse deegwaren met andere eetculturen, waardoor er wereldpizza’s met unieke smaakcombinaties ontstaan. Ben je een liefhebber van bijzondere biersoorten, dan tref je het in dit restaurant helemaal want je hebt er keuze uit tientallen verschillende speciaalbieren.

Bak & Brouw accepteert je dinercheque of dinerbon, maar stelt daar wel enkele voorwaarden aan. Zo mag je hem alleen maar gebruiken als je vooraf hebt gereserveerd en bij die reservering hebt aangegeven dat je de rekening (deels) met een bon of cheque wilt betalen. Daarnaast gelden er maxima. Voor gezelschappen tot 8 personen worden er maximaal 2 dinerbonnen of dinercheques geaccepteerd, voor gezelschappen tot 12 personen maximaal 3 stuks, voor gezelschappen tot 16 personen maximaal 4 stuks, etc.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10