Restaurant Kreta Beek

Dinerbon Beek Restaurant Kreta Beek
Adres
Aldenhofstraat 80
6191GW Beek
Telefoon
046-4362151
Dinerbon Beek Restaurant Kreta Beek
Dinerbon Beek Restaurant Kreta Beek
Dinerbon Beek Restaurant Kreta Beek

U verlangt vast wel eens terug naar die fijne vakantie in Griekenland. Waar u onder de mediterraanse zon en met een fris zeebriesje genoot van authentiek Grieks eten. Dit gevoel kunt u nu ook ervaren in Nederland, want bij restaurant Kreta in Neerbeek waant u zich even in Griekenland. Elke dag van de week bent u hier van harte welkom met uw Dinerbon of Dinercheque.

De Griekse achtergrondmuziek en traditionele muurschilderingen geven u het gevoel echt even in Griekenland te zijn. Naast de fijne ambiance van het restaurant is het eten op de menukaart natuurlijk ook authentiek Grieks. Zo geniet u in ruil voor uw Dinerbon van heerlijke huisgemaakte tzatziki en tamaris. Ook kunt u milos bestellen. Dit zijn vier verschillende soorten voorgerechten van vis, waaronder een garnalencocktail, kreeftcocktail, calamaris en gavros. Ga als hoofdgerecht voor verrukkelijke giros dat bestaat uit geroosterd, gekruid en gesneden vlees met uien of kies voor een uitgebreide schotel met verschillende vlees en visgerechten. Sluit af met lekkere baklava of Griekse yoghurt met honing en uw avond is compleet! Neem uw kinderen gerust mee, want speciaal voor hen staan er lekkere kleine gerechten op de kaart. De vriendelijke bediening zorgt ervoor dat het u aan niks ontbreekt en een onbezorgde en onvergetelijke avond beleeft.

Het restaurant bevindt zich aan de Aldenhofstraat 80 in Neerbeek. In de zomer is het mogelijk om op het zonnige terras uw maaltijd te nuttigen. Kom snel langs om te genieten van alle Griekse lekkernijen en vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10