Berghotel Vue (alleen lunch)

Dinerbon Berg en Terblijt Berghotel Vue (alleen lunch)
Adres
Wolfsdriesweg 7
6325 PM Berg en Terblijt
Telefoon
043 2400001
Dinerbon Berg en Terblijt Berghotel Vue (alleen lunch)
Dinerbon Berg en Terblijt Berghotel Vue (alleen lunch)

Let op: wij accepteren Diner Cadeau alleen tijdens de lunch.

Kom kostelijk genieten van een heerlijke maaltijd bij Berghotel Vue in Terblijt. Bij dit hotel kun je niet alleen overnachten, maar ook dineren. Je hoeft geen kamer te boeken om gewoon heerlijk te dineren bij het restaurant van Berghotel Vue. Ook kun je hier een dinerbon verzilveren en lekker voordelig dineren.

Royale menukaart

Bij dit restaurant ben je niet voor een gat te vangen. De menukaart van Berghotel Vue is zeer uitgebreid. Er staan klassiekers zoals een kippetje, dagschotel en soep van de dag op, maar ook altijd extra luxe maaltijden voor een onvergetelijk diner. Het menu is erg ruim. Er is voor iedereen dus altijd een geschikte maaltijd.

Luxe uitstraling

Berghotel Vue heeft een zeer luxe restaurant. Er is veel aandacht besteed aan de inrichting en dat is ook zeker te zien. Het is daarom de perfecte optie voor een luxe diner met jouw partner, een zakelijk diner of om een bijzonder jubileum te vieren. Bij dit restaurant kun je ook altijd voor grote groepen reserveren.

Dieetwensen

Iedereen is welkom bij Berghotel Vue. Niet alleen hebben ze verschillende vegetarische gerechten op de menukaart staan, ook kunnen specifieke gerechten worden aangepast en zo vegetarisch worden bereid. Heb jij bepaalde allergieën of voedselintoleranties? Laat dit dan direct bij aankomst weten. Er kan dan met extra zorg en aandacht een gerecht worden gemaakt dat voldoet aan al jouw eisen en wensen.

Ben je op zoek naar een heerlijk restaurant om te dineren? Ga dan eens naar Terblijt en bezoek Berghotel Vue. Je kunt hier direct een kamer boeken om te overnachten, maar ook simpelweg aanschuiven voor het luxe diner. Vergeet niet om jouw dinercheque mee te nemen wanneer je hier wilt dineren. Je kunt altijd een tafel reserveren bij dit restaurant of op de bonne fooi langskomen voor een diner. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10