La Barceloneta

Dinerbon Gronsveld La Barceloneta
Adres
Stationsstraat 77
6247 BK Gronsveld
Telefoon
043 4081231
Dinerbon Gronsveld La Barceloneta
Dinerbon Gronsveld La Barceloneta
Dinerbon Gronsveld La Barceloneta

Spanje in Limburg: restaurant La Barceloneta in Gonsveld

Vakantie al voorbij, maar je wilt tóch nog even de mediterraanse sfeer proeven? Of wil je vakantie miscchien voorbereiden in mediterraanse sfeer? Dat kan. Gewoon in Nederland bij restaurant La Barceloneta in Gonsveld bij Maastricht. Of je nu voor de heerlijke Spaanse tapas kiest of voor de overheerlijke paella, je wordt in Gonsveld heerlijk verwend. Je voelt je direct op je gemak in de huiselijke en warme sfeer van het restaurant. Als het weer het toelaat, kun je lekker buiten op het terras van de tapas genieten. Ben je in het bezit van een dinerbon of dinercheque? Neem deze dan mee, want die kun je hier gebruiken bij het afrekenen.

Mediterraanse hartelijkheid

Laat je heerlijk verwennen in La Barceloneta. Het begint al met een zeer hartelijke ontvangt. Voor de “beginnelingen” geeft de zeer vriendelijke bediening tekst en uitleg bij de diverse tapas. Twijfel je toch nog of weet je écht niet wat je wilt kiezen? Ga dan voor het verrassingsmenu en vergeet niet de sangria van het huis te proberen. Alle gerechten en tapas worden vers en met aandacht bereid, dat zie je en dat proef je. Het restaurant is ook geschikt voor kinderen, dus kom gerust met de hele familie. Zoek je een mediterraanse sfeer, authentieke Spaanse gerechten en die typische mediterraanse hartelijkheid? Dan in La Barceloneta jouw keuze!

La Barceloneta ook voor catering

De Stationsstraat 77 in Gonsveld is waar je La Barceloneta kunt vinden. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf vier uur ‘s middags tot half tien ‘s avonds. Soms kan het erg druk zijn, dus is het zeker aan te raden om van te voren eerst even te reserveren: 043-4081231. De dinerbon en dinercheque worden geaccepteerd, dus vergeet ze niet mee te nemen.

Organiseer je een groot feest of bedrijfsavond? Voor catering vanaf minimaal 12 personen kun je ook bij La Barceloneta terecht. Laat jouw gasten genieten van een grote diversiteit aan heerlijke vers bereidde Spaanse tapas. Je kunt kiezen voor een catering buffet met of zonder kok.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10