Restaurant de Sport

Dinerbon Herkenbosch Restaurant de Sport
Adres
Europalaan Oost 28
6075ED Herkenbosch
Telefoon
0475 537333

Lage prijzen en hoge kwaliteit. Dat is waar Restaurant De Sport aan de Europalaan 28 in Herkenbosch bij velen om bekend staat. Het restaurant is eigenlijk een drie-in-één-combinatie, want naast een volwaardig wokrestaurant fungeert het etablissement ook als oer-Hollandse snackbar en Chinees afhaalrestaurant. Kies je ervoor om in het restaurantgedeelte van De Sport plaats te nemen voor het nuttigen van een hapje en drankje, dan zal het je opvallen dat de eetzaal warm en sfeervol is ingericht met onder meer een rood plafond en blauwe lampen. Deze inrichting wordt compleet gemaakt door rode en zwarte stoelen en donkere tafels. Bij mooi weer biedt De Sport je ook de mogelijkheid om op het terras voor het restaurant plaats te nemen. Dit terras is voorzien van een natuurlijk groen bladerdak, zodat je op warme dagen wel van de frisse lucht kan genieten, maar het vanwege de brandende zon niet te warm krijgt.

De ontvangst in Restaurant De Sport is uitermate vriendelijk en het behulpzame personeel is je ook graag van dienst als je specifieke vragen over de aangeboden spijzen of dranken hebt. Net als in elk ander wokrestaurant bepaal je volledig zelf welke gerechten de koks voor je klaarmaken. Tijdens je verblijf in De Sport kun je zo vaak als je wilt je bord vullen met de meest uiteenlopende smakelijkheden. Er is dus nooit sprake van speciale menu’s of verplichte combinaties. Buiten het bakken of wokken van gerechten zul je in dit restaurant dus hoofdzakelijk zelf in actie moeten komen om jezelf van een hapje en drankje te voorzien. Deze manier van culinair doe-het-zelven zorgt er niet alleen voor dat je aanmerkelijk meer waar voor het saldo van je dinerbon of dinercheque krijgt, maar heeft ook de charme dat je vaak eerder geneigd bent om nieuwe gerechten uit te proberen. Smaakt iets toch niet zo lekker als je gehoopt had, dan kun je per slot van rekening makkelijk en snel overschakelen op een ander wokgerecht.

Is het na een gezellig avondje wokken tijd geworden om de rekening te betalen, dan kun je daarvoor bij Restaurant De Sport – afhankelijk van je beschikbare saldo – volledig of deels je dinercheque of dinerbon benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10