Restaurant BØFF

Dinerbon Horst Restaurant BØFF
Adres
Tienrayseweg 2
5961NL Horst
Telefoon
077 3976000
Dinerbon Horst Restaurant BØFF

Parkhotel Horst ligt midden in het toeristische hart van het land van Peel en Maas. Hier maakt u mooie wandel- en fietstochten in de bosrijke omgeving waarbij verstilde maasdorpjes worden afgewisseld met prachtige natuurgebieden. Een fantastische locatie om vorstelijk te genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant van het hotel. U kunt hier gewoon met uw Dinerbon betalen.

Het restaurant is warm ingericht en biedt panoramisch uitzicht op het meer en de Kasteelse Bossen met de ruïne van het Kasteel Huys ter Horst. In ruil voor uw Dinercheque kunt u hier genieten van culinaire hoogstandjes met regionale specialiteiten en seizoensgebonden gerechten. Denk aan heerlijke wildgerechten, verse Limburgse asperges, Horster aardbeien en smaakvolle mosselen. Chef-kok Esli Vencent verrast u graag met heerlijke creaties en zorgt er samen met zijn team voor dat het u aan niks ontbreekt. Bij mooi weer kunt u op het zonnige en beschutte terras lekker aan het water ontspannen onder het genot van een glas wijn en verrukkelijke lunch of diner. U beleeft hier ongetwijfeld een onvergetelijke middag of avond; een fantastische bestemming voor uw Dinercheque!

Bij Parkhotel Horst gaan grootsheid en Bourgondisch genieten moeiteloos samen met serene rust en pure luxe. Kom snel langs op dit bijzondere plekje dat in het landelijke groen van de Kasteelse Bossen ligt verscholen op een plaats met een rijke en tastbare historie. U vindt het restaurant aan de Tienrayseweg 2 in Horst, tussen Velo en Venray. Vergeet uw Dinerbon niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10