Buitenplaats Vaeshartelt

Dinerbon Maastricht Buitenplaats Vaeshartelt
Adres
Weert 9
6222PG Maastricht
Telefoon
043 369 0200
Dinerbon Maastricht Buitenplaats Vaeshartelt

Aan de rand van Maastricht vindt u een schitterend landgoed met bijbehorend landhuis, dat luistert naar de naam Buitenplaats Vaeshartelt. Dit is een unieke locatie waar u uw Dinerbon kunt verzilveren. Er is zowel een bar als een restaurant gevestigd, en u kunt dan bij beide eetgelegenheden terecht.

Mocht u uw Dinercheque graag gebruiken voor een volwaardige maaltijd, dan bent u van harte welkom in het restaurant. Het zeer vriendelijke personeel zal u graag helpen om er een verrukkelijke avond van te maken. U kunt hier bijvoorbeeld beginnen met een Carpaccio of een Pompoensoep. Uit het rijtje hoofdgerechten gaat het ook lastig kiezen worden, want werkelijk elk gerecht is heerlijk. Momenteel staan er bijvoorbeeld Hert en Parelhoen op de menukaart. Mocht u dan nog tegoed op uw dinerbon hebben staan, of als u gewoon nog niet bent uit gegeten, dan zijn er uiteraard ook nagerechten om uw vingers bij af te likken. De ‘Witte Dame’ en het ‘Oreo’ dessert zijn allebei ten zeerste aan te raden. Bij de bar kunt u ’s middags al terecht voor een goed gevulde boterham, of een soepje. U kunt hier ’s avond ook gewoon dineren. Op de menukaart vindt u onder andere salades, maar ook een vegetarische- of rundvleesburger. Uiteraard kunt u ook hier afsluiten met een kop koffie en/of een lekker dessert.

Kortom, wilt u uw dinercheque op een zeer speciale locatie gebruiken, dan is Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht de locatie voor u! U zult er zeker geen spijt van krijgen om hier te dineren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10